Specificer søgning

STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Sådan kvalitetschekker vi annoncer for at undgå snyd!

Boligdeal.dk og Boligønsker.dk har udviklet branchens stærkeste anti-snyde-program for kvalitetstjek af annoncer, der igen baserer sig på de hårde krav vi har opstillet i den mærkningsordning for lejeboliger, som vi har lavet. Dette kombinerer vi med proaktiv kommunikation til vores brugere om, hvordan man undgår at blive snydt.

Anti-snyde-programmet omfatter bl.a. følgende:
1: Man kan kun oprette boligannoncer, hvis man samtidig afgiver personlige data og validerer sin mailadresse.
2: Alle data på de der opretter boligannoncer bliver gemt.
3: Alle nye udlejere og sælgere godkendes manuelt af vores administration, før de får mulighed for at aktivere deres annoncer.
4: Alle nye oprettede boligannoncer tjekkes manuelt af vores administration for overensstemmelse mellem størrelse, beliggenhed og pris.
5: Alle boligannoncører kan kontaktes direkte via enten deres mailadresse eller deres hjemmeside og kan dermed ikke gemme sig bagved et in-mailsystem.
6: Langt de fleste af boligannoncerne fra professionelle udlejere i form af ejendomsselskaber eller mæglere opdateres digitalt og automatisk fra deres respektive hjemmesider mange gange om dagen, hvilken sikrer en meget høj grad af opdatering.
7: Boligannoncer, der er oprettet manuelt af brugeren selv, inaktiveres automatisk efter en måned. Alle andre boligannoncer opdateres for brugeren af Boligønsker.dk og Boligdeal.dk - enten manuelt eller automatisk.
8: Boligannoncer fjernes med det samme fra søgeresultaterne på Boligdeal.dk, når annoncen udløber eller inaktiveres, fordi boligen er solgt eller udlejet.
9: Vi har udviklet et specielt filter der identificerer udenlandske IT-kriminelle, der forsøger at oprette snyde-annoncer.
10:
Hvis vi deaktiverer en boligannonce på baggrund af mistanke om snyd orienteres alle de boligkøbere, der har henvendt sig på annoncen, med det samme.
11:
Da man aldrig kan undgå snyd og misbrug helt informerer vi proaktivt lejerne om, hvordan de undgår at blive snydt. Vi har således blandt andet udviklet et helt informationswebsite, som beskriver hvordan man undgår at blive snydt, som vi løbende henviser proaktivt til: www.snydboligsnyderne.dk

Boligdeal.dk og Boligønsker.dk tager ikke ansvar for indholdet af eller rigtigheden af bolig-annoncerne, da annoncerne er oprettet af enten brugerne selv eller hentet direkte fra brugernes hjemmesider. Men med ovenstående anti-snyde-program og oplysningsindsats har Boligdeal.dk og Boligønsker.dk  gjort, hvad der er menneskeligt muligt for, at sikre høj kvalitet og undgå snyd.