Kvalitetsfilter

Boligdeal.dk har udviklet et filter til bekæmpelse af falske og fejlagtige annoncer. Dette kombinerer vi med proaktiv kommunikation til vores brugere om, hvordan man undgår at blive snydt. Falske annoncer kan aldrig undgås helt og det er derfor dit eget ansvar at undgå at blive snydt. Vi opfordrer til, at du som brugeren mindsker din risiko for at blive snydt, ved at følge de regler, som er beskrevet her: www.snydboligsnyderne.dk

Vores filter omfatter følgende

1: Man kan kun oprette boligannoncer, hvis man samtidig afgiver personlige data og validerer sin mailadresse.
2: Alle data på de der opretter boligannoncer bliver gemt. 
3: Data på nye udlejere og sælgere tjekkes og godkendes manuelt af vores administration, for fejl eller data der kan indikere svindel.
4: Data på alle nye oprettede boligannoncer tjekkes manuelt af vores administration for fejl eller data der kan indikere svindel.
5: Alle boligannoncører kan kontaktes direkte via enten deres mailadresse eller deres hjemmeside og kan dermed ikke gemme sig bagved et in-mailsystem.
6: Langt de fleste af boligannoncerne fra professionelle udlejere i form af ejendomsselskaber eller mæglere opdateres digitalt og automatisk fra deres respektive hjemmesider mange gange om dagen, hvilken sikrer en meget høj grad af opdatering.
7: Boligannoncer, der er oprettet manuelt af brugeren selv, inaktiveres automatisk efter en måned. Alle andre boligannoncer opdateres digitalt af Boligdeal.dk´s automatiske robotter.
8: Boligannoncer fjernes med det samme fra søgeresultaterne på Boligdeal.dk, når annoncen udløber eller inaktiveres, fordi boligen er solgt eller udlejet. 
9: Hvis vi deaktiverer en boligannonce på baggrund af mistanke om snyd orienteres alle de boligkøbere, der har henvendt sig på annoncen, med det samme (man får naturligvis kun denne advarsel, hvis man stadig er tilmeldt vores service, da vi ellers ikke må sende mails til vedkommende).

Det er meget vigtigt at understrege, at Boligdeal.dk udgør en åben platform og at fejlagtige annoncer eller snydeannoncer, oprettet af kriminelle, i princippet aldrig kan undgås helt. Falske annoncer oprettes af udenlandske kriminelle bander, der konstant forsøger at omgå vores systemer. Derfor kan vi aldrig garantere, at der ikke slipper en falsk annonce igennem filteret. Falske annoncer kan aldrig undgås helt og det er derfor dit eget ansvar at undgå at blive snydt. Vi opfordrer til, at du som brugeren mindsker din risiko for at blive snydt, ved at følge de regler, som er beskrevet her:www.snydboligsnyderne.dk