Specificer søgning

STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Kontakt Boligdeal.dk & Boligønsker.dk

Boligønsker.dk er sammen med Boligdeal.dk Danmarks største boligportal og bruges dagligt af mange tusinde brugere.

Det kan ofte være svært at komme igennem per telefon. Hvis du har brug for hjælp, så send os en mail, hvorefter vi vender hurtigt tilbage per per mail eller telefon snarest.

Telefon: (+45) 50548100
CVR: 32838936

NB: Måske du kan finde svaret på dit spørgsmål herunder!

1: Hvilke boliger kan du finde på boligdeal.dk?
Alle boligtyper er til at finde på Boligdeal.dk – alt fra lejeboliger til ledige boliger der fremlejes af private. Der er også andelsboliger, ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og grunde til salg på Boligdeal.dk.

2: Hvor samler Boligdeal.dk boliger fra?
Vi samler boligerne på flere forskellige måder. Boligerne kan enten lægges direkte op af udlejeren og sælgeren på boligdeal.dk, eller kan udlejerne/sælgerne bede os om at samle deres boliger så de markedsføres på Boligdeal.dk. Vi har også intelligente robotter der flere gange om dagen finder nye ledige boliger på nettet, som vi kvalitettjekker før de bliver opdateret på Boligdeal.dk.

3: Hvad gør jeg hvis jeg får de forkerte boliger eller boligsøgere sendt til min mail?
Du skal klikke på "Mine søgeagenter", som du kan se i menuen til venstre, når du er logget ind på Boligønsker.dk. Her kan du definere, ændre eller slette din søgeagent som definerer hvilke boliger og boligsøgere du får tilsendt en email om.  Hvis du allerede har en søgeagent, skal du huske at slette den, før du opretter en ny.

4: Jeg har glemt mit brugernavn/ adgangskode, hvad gør jeg?
Dit brugernavn er altid den emailadresse, du har angivet når du har registreret dig. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke: ”Glemt adgangskode?”, som du finder på forsiden af både Boligdeal.dk og Boligønsker.dk. Derefter bliver der sendt et login link til dig via mail, hvor du kan nulstille din kode og oprette en ny.

5: Hvad er forskellen på Boligdeal.dk og Boligønsker.dk?
Boligdeal.dk og Boligønsker er en del af vores matchingssystem. På Boligdeal.dk kan du søge i næsten alle ledige boliger i Danmark, og på Boligønsker.dk kan du søge i blandt boligsøgernes annoncer. 

6:  Kræver det penge at være tilmeldt Boligdeal.dk og Boligønsker.dk?  
Det er helt gratis at oprette en konto hos os. Det er gratis at oprette en søgeagent på vores portal, der giver besked lige så snart der kommer en ny bolig på markedet. Derudover kan du gratis kontakte alle de udlejere, som har frikøbt deres annoncer. Du kan ligeledes oprette en søgeannonce så udlejere og sælgere kan se, hvad du er på udgik efter - og kan kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. Dette er også helt gratis. Hvis du vil kontakte en udlejer eller sælger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du købe tilvalgsproduktet ”Guldbrugerabonnement”, som giver dig en række fordele.

 7: Hvilke fordele får man ved et Guldbrugerabonnement?
Med et GuldBrugerabonnement får du en række fordele. Du får bl.a. besked om boligerne før andre, adgang til alle boligerne, en fremhævet boligsøger annonce mv. 

8: Er det sikkert at betale på Boligdeal og Boligønsker?
Betaling håndteres af en sikker krypteret forbindelse via DIBS til din bank. Du kan betale med de fleste kreditkort. Boligdeal.dk/Boligønsker.dk har aldrig adgang til dine kortoplysninger. Boligdeal.dk har ikke adgang til at se dine kreditkortoplysninger til enhver tid.

9: Jeg ønsker ikke at modtage emails med forslag til boliger, eller afslutte min konto helt på Boligdeal.dk og Boligønsker.dk
Klik på siden ”Mailindstillinger” i menuen til venstre, når du er logget ind på Boligønsker.dk. Derefter kan du følge den simple vejledning.

10: Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?
Du logger ind og trykker på ”Fakturaer mv.” i menuen til venstre. Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”.

11:  Hvordan opretter jeg/ redigere en boligannonce?
Du logger ind på din profil og trykker på ”dine annoncer” i menuen til venstre. Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du ønsker at oprette en annonce, skal du blot trykke på ”opret ny annonce nu” øverst i oversigten. Ønsker du derimod at redigere i en annonce, skal du blot klikke på adressen på lejemålet til venstre. Når du er færdig med at redigere i annoncen, skal du rulle ned og trykke på ”gem”.

12: Hvor finder jeg boligannoncerne?
Du kan se alle de boliger, der officielt er annonceret på www.boligdeal.dk

13: Hvor finder jeg boligsøgnerne?
Du kan se alle de aktive boligsøgere på www.boligoensker.dk - tryk på knappen "Find Lejer"

14: Hvad indebærer en Tilfredshedsgaranti?
Du kan læse om vores Tilfredsgaranti her.