Rapportér

Villa til salg, København S, Kaliforniensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1243752
  • Villa
  • 128 m2
  • 594 m2
  • 6
  • 4.375.000 kroner
  • 220.000 Kroner

VILLA - Charmerende villa med eftertragtet adresse på Vestamager

Charmerende villa med eftertragtet adresse på Vestamager

Med nøglerne til denne villa får I 128 gode kvadratmeter, en grøn have og en yderst eftertragtet adresse på Vestamager. Boligens kvadratmeter fordeler sig på halvandet plan, og her får I hele fem værelser og god plads til familielivet. Beliggenheden er ligeledes oplagt for børnefamilien, for her bor I med kort afstand til alle hverdagens gøremål.

Med adresse på Kaliforniensvej 20 har I under ti minutters gang til daginstitution og nærmeste supermarked, mens I på fem minutter kan cykle til skole og Bella Center Station - her forbinder metroen jer med Indre By på kort tid. Som prikken over i'et bliver I naboer til Amager Fælled, så den bynære adresse kombineres på bedste vis med naturskønne områder og frisk luft.

Den rødmalede villa er opført tilbage i 1928, og dens fine facade komplementeres af hvide, småsprossede vinduespartier. Huset placerer sig desuden midt på grunden, så I får glæde af en have, som løber hele vejen rundt om huset. Indendøre venter jer en lys førstesal, hvor en velindrettet planløsning sørger for separat værelsesafdeling. Etagen består af 4 gode værelser og et lille kontor / disponibelt rum, og rummene prydes af henholdsvis fritliggende bjælker, en fransk altan og et naturligt lysindfald, som strømmer ind gennem de charmerende vinduer. Stueplanet rummer et praktisk bryggers, et hvidt køkken med gaskomfur og et pænt badeværelse, hvor alt fra vægge til badekar er beklædt i blå mosaikker. Dertil kommer alrum og stue, som ligger i åben forbindelse. I stuen kan I glæde jer over plankegulvet, den hyggelige brændeovn og terrassedøren, som skaber en flydende overgang til havens fredelige omgivelser.

Den 594 kvadratmeter store grund giver perfekte betingelser for udelivet. Haven byder på flere dejlige terrassemiljøer, så I kan følge solen dagen lang, og som noget helt særligt opgraderes den yderligere af både en bålplads og en shelter. Der er derfor lagt op til skønne dage med alt fra sommermiddage til bålhygge.

Velkommen til et hjem, hvor familielivet for alvor kan slå rødder.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...