Rapportér

Villa, Frederiksberg, Kongens Tværvej

Sælges
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
Billede af: Villa i Frederiksberg - Kongens Tværvej til salg
  • 1025033
  • Villa
  • 308 m2
  • 634 m2
  • 100 m2
  • 7
  • 13.500.000 kroner

Få information om denne bolig nu!

Få info om denne bolig via Facebook, Google eller ved at skrive din mail i feltet og trykke på knappen...

308 m2 villa til salg i 2000 Frederiksberg

Sjældent set stor villa på samlet 408 m2 i gammelt stemningsfyldt villakvarter på Frederiksberg. Fredeligt beliggende i et meget grønt område i Kongekvarteret tæt ved Frederiksberg Have og med kort afstand til alt det man har brug for i hverdagen - fra skoler og transportmuligheder til indkøb, legekammerater og caféer. Udover god plads, fred og ro.

Villaen er indrettet med mange forskudte etager, med store opholdsrum og værelser. På grund af den rummelige indretning er der gode muligheder for rumforandringer hvis man har behov for det.
Den største stue med direkte udgang til stor terrasse er på hele 60 m2, og i Multiform køkkenet kan I nemt sidde 6 personer om bordet. Her er i det hele taget masser af værelser med plads til den store familie, flere generationer, den pladskrævende hobby eller kombineret med erhverv. Der er i alt 2 store og velplacerede badeværelser, to mindre badeværelser samt 2 gæstetoilet. Master bedroom med direkte adgang til såvel det ene badeværelse som stor altan, hvorfra man kan nyde aftensolen og udsigten til haven. Altanen er forsynet med en belægning i profileret hårdttræ fra 2007.

Villaen er opført i 1972 og er godt vedligeholdt. Der er således udskiftet vinduer i det meste af huset i perioden frem til 2012, ligesom trægavlene i cedertræ er fra 2012. Husets hyggelige og overkommelige have er godt tilplantet med fokus på minimal pleje og mindst muligt indkig fra naboer. I kan derfor leve sommerlivet helt ugenert i baghaven og på de meget store flisebelagte solterrasser. Haven rummer også et stort nyopført skur til cykler eller redskaber. Ud mod vejen er der anlagt et afskærmende bed samt parkeringsareal til 2 biler.

Taget er forsynet med solpaneler, hvorfra der tilføres energi til husets forsyningssystem, således at el-forbruget holdes på et meget fornuftigt niveau. Bemærk også, at ejendommen rummer fine muligheder for den aktive familie, båd- eller bilentusiasten, idet den nuværende ejer har sørget for, at der kan stå op til fem biler under tag, herunder tre af dem i et særligt rum med klinkebelagt gulv.

Kongekvarteret er centralt beliggende på Frederiksberg og samtidig helt lukket for gennemgående trafik. Børnene leger trygt ude på vejen, et særsyn i storbyen. Samtidig ligger huset 2 minutters gang fra Den Grønne Sti, cykel- og gangruten der forbinder byens kvarterer hurtigt og sikkert. Indenfor 5-10 minutter til fods eller på cykel finder du Frederiksberg Have, Søndermarken, Zoologisk Have, legepladser, bus og metro, et væld af børneinstitutioner og grundskoler. Hertil kommer specialbutikker, biograf, Frederiksberg Centret, CBS, Landbohøjskolen og alt det andet, som Frederiksberg har at byde på. Sjældent udbudt!

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...
Se også: Areal Månedlig leje
Billede af: Villa i Frederiksberg - Drosselvej til salg

Villa på Drosselvej, Frederiksberg

206 m2 villa til salg i 2000 Frederiksberg: Markant, klassisk og tidstypisk Frederiksberg-villa med mange kvadratmeter fra kælder til kvist ..., 206 kvm. boligareal i stueetages og 1. sals-plan, muligh...

206 m2 Ikke til leje
Billede af: Villa i Frederiksberg - Dronning Olgas Vej til salg

Villa på Dronning Olgas Vej, Frederiksberg

319 m2 villa til salg i 2000 Frederiksberg: Denne originale pragtejendom på i alt 572 etagemeter med eget tårn er opført i 1901 og står nu som en kæmpemæssig bolig i tre etager, hvor de to øverste er g...

319 m2 Ikke til leje
Villaer til salg i Frederiksberg

Villa på Kongensvej, Frederiksberg

100 m2 villa til salg i 2000 Frederiksberg

100 m2 Ikke til leje
Villaer til salg i Frederiksberg

Villa på Fuglebakkevej, Frederiksberg

151 m2 villa til salg i 2000 Frederiksberg

151 m2 Ikke til leje
Villaer til salg i Frederiksberg

Villa på Grøndalsvej, Frederiksberg

175 m2 villa til salg i 2000 Frederiksberg

175 m2 Ikke til leje
Billede af: Villa i København NV - Harespringet til salg

Villa på Harespringet, København NV

187 m2 villa til salg i 2400 København NV: [xxxxx] 9 er jeres mulighed for at bo tæt ved smuk natur, boltre jer på 306 gode etagemeter, have værelser nok til den store familie og bo i et minimalistisk...

187 m2 Ikke til leje
Villaer til salg i København NV

Villa på Storkebakken, København NV

77 m2 villa til salg i 2400 København NV

77 m2 Ikke til leje
Villaer til salg i Valby

Villa på Nystedvej, Valby

84 m2 villa til salg i 2500 Valby

84 m2 Ikke til leje
110 m2 Ikke til leje
155 m2 Ikke til leje