Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1306125
  • Villa
  • 169 m2
  • 5
  • 24 måneder
  • 18.700 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Stor og moderne villa med mange værelser.

Beliggende i det børnevenlige og naturskønne Dragør, ligger dette funktionelle og rummelige hus, nær grænsen mellem Dragør og Kastrup.
Huset er en nymoderne klassiker, nemlig et et-plans hus omgivet af en stor dejlig have.
Huset rummer en garage på hele 57 m2, hvorfor der er plads til flere biler, motorcykler, ski-udstyr og hvad man nu ellers kunne tænke sig at bruge opbevaringspladsen til. Værd er det at nævne at hele huset + garagen er opvarmet af gulvvarme.
Villaen præges overalt af lys, rolige farver og ikke mindst den skønne atmosfære som kommer af at have loft til kip visse steder.
Genvex luftcirkulation hjælper til det et sundt indeklima og de mange vinduer gør deres for at sikre et henrivende lysindfald.
Der er plads til alle, 4 soveværelser og et stort køkken/alrum med en flot stue-afdeling.
Master bed room har eget badeværelse, hvorfra man hver dag kan vælge mellem brus eller badekar.
Alle værelserne har solide og fornuftige indbyggede skabe - hele huset er absolut funktionelt og praktisk indrettet både bryggers og garage vidner herom. Perfekt til den store familie eller andre der ønsker at brede sig.
Sommeren eller andre solbeskinnede timer kan bruges på den 74 m2 store og sydvendte terrasse, eller på græsplænen.
Velkommen til dette dejlige hus i rolige omgivelser!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Dragør kommune - klik her for mere info...