Rapportér

Villa til leje, Brønshøj, Klik her for at se vejnavnLilliendalsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1415906
  • Villa
  • 86 m2
  • 4
  • 18 måneder
  • 15.12.2019
  • 17.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

172 etagemeter med stor privat have og solrig terrasse

Skønt hus på god beliggenhed udlejes møbleret i 18 måneder.

Huset står i flot stand og er lige til at flytte ind i. Det er beliggende på en stor og solrig grund med mindre havestykke med terrasse foran huset samt stort stykke bag huset med drivhus, højbede, trampolin, bålplads mv..

Man ankommer i entre på 1. salen med videre gang til husets åbne køkken med stor spiseplads. Køkkenet er i flot og moderne stand udført med alle hårde hvidevarer, heriblandt amerikansk køleskab og gaskomfur. Åben forbindelse til stuerum med sofa og tv. Herfra udgang til stor vestvendt terrasse med god plads til spisning mv.. På husets 1. sal er i dag indrettet to soveværelser samt et kontor. Her er rig mulighed for at etablere 3 soveværelse. Yderligere adgang til badeværelse med separat brus og gulvvarme.

Der er fuld kælder på huset der er restaureret og fremstår i yderst brugbar stand. Her er 3 gode disponible rum, badeværelse med kar samt vaskerum med tekniske installationer mv.. Der er gulvvarme i hele kælderen, udluftningssystem samt separat indgang.

Huset er særligt velegnet til en børnefamilie med behov for udendørs faciliteter.

Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...