Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Villaer til leje i København

Som Danmarks hovedstad, er København naturligvis fyldt med kultur, aktiviteter, begivenheder, flotte bygninger, og så meget mere.

Stemningen i Københavns hyggelige gader er altid høj, og er altid fulde af liv. Gaderne er fyldt med en masse spændende cafeer og butikker. I København er der altid noget nyt og spændende at foretage sig, så der er massere af muligheder for at opleve byen.

Selv om at København har massere af liv, så er det også muligt at besøge en af deres mange naturskønne parker, og stikke lidt af fra ens hverdag, og blot nyde den friske luft, stilheden og den flotte natur. Der er bl.a. den botaniske have som byder på en masse eksotiske blomster, som i hvert fald er et besøg værd.


Areal Månedlig leje Salgspris
Billede af: Villa i Dragør - Vej ikke angivet til leje

Villa i Dragør

Fantastisk og meget eksklusiv villa i tip top stand: Denne fantastiske villa i 3 plan er på i alt 340m2 og har bl.a. småsprossede vinduer, Hanstholm køkken, lækre hårde hvidevarer fra Miele og Gaggenau, travert...

230 m2 37.000 kr. Ikke til salg
Billede af: Villa i Valby - Vennely Allé til leje

Villa i Valby

Moderne fuldt møbleret hus i Valby: Dejligt hus på 130m2, der udlejes fuldt møbleret i perioden 1/12 2017 til 30/6 2018. Huset indeholder i stueplan rummelig entré med klinkegulv og trappe til...

130 m2 17.000 kr. Ikke til salg
Billede af: Villa i København S - Knud Kristensens Gade til leje

Villa i København S

Enestående design rækkehus på Islands Brygge: På en blind vej mellem havnefronten og Fælleden ligger dette skønne rækkehus. Alt er i flotteste materialer og i skøn New Yorker stil.Her er højt til loft og...

152 m2 26.000 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Denne villa har ingen billeder

Villa i Frederiksberg

Charmerende ny renoveret hus centralt beliggende i Frederiksberg.: Charmerende ny renoveret hus centralt beliggende i Frederiksberg. Et ældre hyggeligt hus som har fået en ny tilbygning samt ny stor kælder, hvilket gør hu...

193 m2 25.000 kr. Ikke til salg
Villaer til leje i Frederiksberg

Villa i Frederiksberg

Companies only: 177 m2 villa til leje i 2000 Frederiksberg: I det dejlige villakvarter omkring [xxxxx] , udlejes stor lys lejlighed i funkisvilla. Lejligheden er i to plan og 1. sal byder på entre, soveværelse, badevæ...

177 m2 23.000 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Denne villa har ingen billeder

Villa i Brønshøj

158 m2 villa til leje i 2700 Brønshøj: 158 m2 villa til leje i 2700 Brønshøj 3 værelser

158 m2 19.800 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Denne villa har ingen billeder

Villa i Dragør

86 m2 villa til leje i 2791 Dragør: 86 m2 villa til leje i 2791 Dragør 2 værelser

86 m2 12.900 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Denne villa har ingen billeder

Villa i Brønshøj

110 m2 villa til leje i 2700 Brønshøj: 110 m2 villa til leje i 2700 Brønshøj 4 værelser Kan lejes i 3 måneder Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

110 m2 15.000 kr. Ikke til salg
Villaer til leje i København Østerbro

Villa i København Østerbro

136 m2 villa til leje i 2100 København Ø: 136 m2 villa til leje i 2100 København Ø 6 værelser Kan lejes i 36 måneder

136 m2 22.000 kr. Ikke til salg
Villaer til leje i København S

Villa i København S

141 m2 villa til leje i 2300 København S: Kun til virksomheder, ambassader og udstationerede: 141 m2 villa til leje i 2300 København S 6 værelser Kan lejes i 36 måneder

141 m2 18.000 kr. Ikke til salg

I København er der noget til en hver smag, og til enhver alder.
København er en særdeles kulturfyldt by. Du kan eksempelvis tage en gåtur i den hyggelige og forunderligere bydel Christiania, og nyde en af deres koncerter. Du kan også tage på en kanalrundfart i Københavns kanaler, og nyde udsigten udover Operaen, Den sorte Diamant, Den lille havfrue osv.

Kanalrundfarten starter i Nyhavn, som er kendt for sine farverige huse, og hyggelige cafeer. Så snart solen skinner i København bliver dette byområde fyldt med latter, og store smil ved dette havneområde.

Byen byder også på en masse spændende museer med interessant historie og kunst, samt koncertsteder hvor du kan opleve store musikalske kunstnere. Byen ligger også hus til diverse større begivenheder, såsom gadefesten Distortion, Kulturnat, Fashionweek, Copenhagen Pride, Kulturhavn Festival og så meget mere!

Selvom man har været bosat i København i en årrække, så er der altid nye ting at opleve, og nye steder at se! Det er en by som konstant er under udvikling, hvilket tiltrækker utrolig mange iværksættere, som kommer med nye gode ideer til byen.

Shopping mulighederne er der heller ikke mangel på, med den lange gågade Strøget, samt en masse storcentre med en masse butikker og lækre spisesteder.
Hvis man er ude efter at få sig en god madoplevelse, så er København Nordens gastronomiske hovedstad, hvor at der også er en masse restauranter som har kvalificeret sig til at få Michelin stjerner.
Derudover er der også mange hyggelige, og finurlige cafeer, hvor du kan sidde og nyde en god bid mad.

koebenhavn

Udsigt ud over Københavns flotte tagrykke, og den brede kanal som der løber igennem byen.