Rapportér

Villa til salg, København SV, Hf. Havebyen Mozart

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1413603
  • Villa
  • 100 m2
  • 74.394 m2
  • 4
  • 3.300.000 kroner
  • 165.000 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

100 m2 villa til salg i 2450 København SV

Går du med drømmen om at flytte i en haveforening, så har du nu mulighed for det!

Vi har fornøjelse af at kunne præsentere jer for denne unikke mulighed, hvor du kan købe et hus i den attraktive H/F Havebyen Mozart - ejendommene sættes sjælendt til salg, og der er stor efterspørgsel efter husene, så det er med at slå til nu inden det er for sent.

Hf. Havebyen Mozart 71 er beliggende på en hjørnegrund på en af områdets små sideveje.

Det er 100 m2 og består af: Entré med plads til overtøj og sko, tre værelser, en stue med udgang til den sydøstvendte have, et køkken, et badeværelse med badekar samt et bryggers med plads til vaskemaskine.

Huset trænger til en grundig opdatering, men det giver mulighed for at lave huset lige som man ønsker - f.eks. et stort køkken/alrum. Vinduerne og taget er skiftet indenfor de sidste 5-6 år og derudover hører der til huset en carport med plads til parkering af 2 biler samt et skur integreret i carporten.

Haven består i dag af en fliseterrasse samt masse forskellige frugttræer- og buske og grunden er lukket af med en hæk. Hvis man ønsker at udnytte grundens størrelse, vil en rydning give masser af plads til at kunne anlægge f.eks. en græsplæne hvor børnene kan løbe rundt og lege.

Havebyen Mozart er en haveforening i Københavns Sydhavn, som har eksisteret siden 1948 og består af 76 huse (på lejet grund) samt et fælleshus der kan benyttes af foreningens beboer til at afholde fest mv. Derudover så findes der i foreningen også en mindre butik "Frøknerne" der sælger tøj og andre spændende ting og sager samt et genbrugsrum, hvor man kan stille ting man gerne vil give videre eller finde ting til sig selv.

Her vil man komme til at bo i rolige og hyggelige rammer, fyldt med en masse sjæl og charme, men stadig tæt på dagligdagens nødvendiger med indkøb, institutioner og offentlig transport og naturligvis en masse naturskønne omgivelser: Kalveboden, Karens Minde, Valby Parken, den gamle "Fiskerhavn" og meget mere.

Det her skal opleves, og huset er for jer som drømmer om noget helt unikt.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København SV