Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Værelser i København Vesterbro


Areal Månedlig leje Salgspris
N/A 3.900 kr. Ikke til salg
12 m2 5.300 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Værelse i København Vesterbro

16 m2 værelse til leje i 1650 København V: Lejeperiode 3-12 måneder:16 m2 værelse til leje i 1650 København V

16 m2 4.000 kr. Ikke til salg
15 m2 3.600 kr. Ikke til salg
N/A 5.000 kr. Ikke til salg
14 m2 4.550 kr. Ikke til salg
N/A 6.300 kr. Ikke til salg

En af Vesterbros store attraktioner er Tivoli. Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker, som stadig tiltrækker både nationale og internationale gæster. Med parkens forlystelses-, koncert- og teaterprogram er der underholdning for alle. 

København Vesterbro er ydermere kendt for det gamle handelsdistrik, Kødbyen - området bærer stadig præg af at have været slagter- og grossistmarked for de københavnske butikker.

I dag er området populært for dets festklubber, restauranter, kunstferniseringer og madmarkeder i weekenden. Apropos kunst udgøres det kulturelle Vesterbro af steder som Galleri Bo Bjerggaard, Fotografisk Center eller WAREHOUSE9.

koebenhavnvesterbro

Udsigten udover den hippe bydel kaldet København Vesterbro. Denne bydel tiltrækker mange tilflyttere.

Se boligsøgere i København Vesterbro ›

Find ledige værelser i København Vesterbro. Søger du værelse i København Vesterbro, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København Vesterbro end værelser, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig på Vesterbro er du placeret i et af de mest hippe områder i København. Vesterbro huser mange spændende og unikker steder blandt andet Kødbyen, der tiltrækker udenlandske såvel som danske turister.