Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Værelse til leje, Frederiksberg C, Henrik Ibsens vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1233786
  • Værelse
  • 10 m2
  • 5.800 Kroner
  • 11.600 Kroner
  • Ja

Lærer søger lejer

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Jeg har den lækreste nyistandsatte lejlighed på Frederiksberg lige mellem Vesterbrogade og Frederiksberg Allé, så dejligt tæt på alt. Der er langt op til 5.sal uden en elevator men udsigten er fantastisk herfra. Desværre har jeg endnu ikke råd til at bo her alene, så jeg søger en sød og sjov bofælle, der både sætter pris på alenetid hver for sig og har lyst til et glas vin i ny og næ om køkkenbordet.

Jeg selv arbejder fuld tid som lærer og lever generelt et aktivt liv både i København og rundt om i landet og i verden. Jeg bruger gerne min fritid kreativt ved symaskinen eller i køkkenet, med venner på besøg eller til debatarrangementer.

Værelset, jeg tilbyder, er på 10 m2, inklusive fin niche, møbleret med sovesofa, arbejdsbord/spisebord og klædeskab. Der er indbygget smukke skunke til bøger og andet, ligesom jeg har indrettet i samme interiør som resten af lejligheden. Dit værelse vil ligge lige op til køkken og hovedindgang med dør der kan låses. Udover dit værelse har du adgang til stort køkken og badeværelse. På badeværelset har jeg både vaskemaskine og tørretumbler. Da jeg er bagenørd og generelt elsker mit køkken vil du heller ikke mangle noget her.

Prisen på 5800 kr inkluderer alt:
El
Varme
Vand
WiFi
Netflix
Håndklæder
Dyner og puder
Kaffe
Rengøringsmidler
Toiletpapir
- kort sagt skal du altså bare købe ind til dig selv og medbringe sengetøj, jeg sørger for resten.

Jeg forventer at du er et voksent menneske, der også arbejder fuld tid og udviser den almindelige respekt for andre mennesker, både hvad angår støj og renlighed. Vi skal kunne have en god kommunikation, så vi begge kan betragte lejligheden som vores hjem, hvor vi kan lade op, hygge og evt holde en fest i ny og næ.

Da jeg skal flytte om og sætte en væg op til værelset i uge 7, kan jeg endnu ikke vise billeder af dit værelse, men det er muligt at se billeder hvordan det ser ud nu og du må også gerne tage kontakt og komme på besøg.

Indflytning 1.marts. Lejemålet er på 1 år med mulighed for forlængelse.

De allerbedste hilsner, Line

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...