Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Store Mølle Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1394253
  • Lejlighed
  • 99 m2
  • 4
  • 4.295.000 kroner
  • 215.000 Kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

99 m2 lejlighed til salg i 2300 København S

Beliggenheden kan næsten ikke være mere central med få minutter fra centrum, Metro, Amager Strandpark, Christians Havn og Islands Brygge. Nærmiljøet er med små hyggelige gader, flotte ældre ejendomme, cafeer og et rigt forretningsmiljø.
Flot og indbydende lejlighed med lækre og moderne detaljer beliggende i nyopført ejendom fra 2013. Ejendommen har elevator, store altaner, skønt havemiljø med træer, gode gratis parkeringsmuligheder kun tilhørende ejendommen, festlokale med tilhørende gæsteværelse og cykelkælder.
Denne store og lyse 4 værelses lejlighed fremstår rummelig og med masser af naturligt lys i alle rum. Indretning er udnyttet optimalt med mange gode detaljer som bl.a. vestvendt altan med udgang fra køkken.
Rummelig entra med god plads til både overtøj og et møbel. Køkken fra Designa i sort træ. I forlængelse af køkkenet er der en stor stue med masser af naturligt lysindfald bla fra den skønne karnap med fantastisk udsigt og hvor byens puls kan følges. De 3 øvrige værelser er rummelige med gode indretningsmuligheder og med indbyggede skabe. Badeværelse med grålige fliser, væghængt toilet, corian bordplade i hvid, stor bruseniche og loft med indbygningsspots. Badeværelset er endvidere udstyret med både vaske- og tørremaskine.

Pæne egetræslamel gulve i hele lejligheden. Overalt gulvvarme. Der er telefon- og tv stik i alle rum, samt indlagt kabel-tv og med mulighed for bredbånd. Endvidere er der fjernvarme, dørtelefon og affaldsskakt.

Tilhørende lejligheden er et depotrum i kælderen, hvilket giver masser af plads til opbevaring. Det er tilladt at lave udlejning og have husdyr.

Denne lejlighed er eksklusiv og det rette valg, hvis du ønsker at bo centralt - tæt på det pulserende storbyliv, tæt på nærområdets caféer, offentlig transport, indkøbsmuligheder, strand og grønne områder.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...