Rapportér

Lejlighed til salg, København Østerbro, Æbeløgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400953
  • Lejlighed
  • 49 m2
  • 1.860.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • D

2 værelses på 49 kvm i velbeliggende murstens ejendom med lukket gårdmiljø

2 værelses ejerlejlighed i stueetagen orienteret mod det skønne gårdmiljø

Æbeløgade er en mindre sidevej, som løber fra Hans Knudsens Plads til rundkørslen ved Bryggervangen/Sejrøgade. Vejen har en fin bredde og med parkeringsmuligheder på begge sider, ligesom der er flotte gamle træer i vejforløbet og som er med til at gøre vejen hyggelig.

Beliggenheden er trods den centrale placering meget stille, væk fra Hans Knudsens Plads og Lyngbyvejen samt i gå-afstand til Ryparken Station, og er uden støjgener. Placeringen kræver således ikke den helt store præsentation - der er masser af busser, indkøb (Fakta og Rema1000 et stenkast væk), take away m.v. er også lige rundt om hjørnet, og er man til natur og en løbetur har man ej heller mere end 5-600 mtr til Fælledparken.

Ejendommen er opført i 1935, bygget i rød-gule mursten med tag af tegl. Pæn trappeopgang med dørtelefon. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og a/c varmen er ganske fornuftig pr måned. Lejligheden har brugsret til kælderrum og der er fællesvaskeri (i anden opgang) ligesom der er cykelkælder. Der er et flot åbent samt dejligt renoveret gårdmiljø med plads til haveborde og grill mv.

Lejlighedens indretning: Entre, lyst og delvist moderniseret køkken med god skabsplads og udtag til opvaskemaskine, opholdsstue med kig til gården, mindre soveværelse også med kig til gården samt adgang til opr flisebadeværelse med brus. En god Københavner lejlighed.

Der kan være mulighed for at etablere a la terrassedørs-åbning fra stuen til den grønne gård (E/F-bestyrelsens tilladelse), som sælger kan vælge at give et tilskud til, ligesom sælger er indstillet på at give et tilskud til en modernisering af badeværelset og køkkenet, der begge fremtræder pæne og velholdte omend ikke helt tidssvarende længere. Lejligheden fremtræder mere eller mindre indflytningsklar, med hvide vægge/lofter og afhøvlede bræddegulve.

Ring for besigtigelse eller tilmelding til åbent hus... Læs mindre...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København Ø