Rapportér

Lejlighed til salg, København Østerbro, Faksegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1235231
  • Lejlighed
  • 101 m2
  • 4
  • 5.298.000 kroner
  • 265.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Boligmatch
Rasmus Kirkeby
tlf: 61555954
rasmus@boligmatch.dk

EJERLEJLIGHED - Moderne herskabslejlighed med altan og sublim adresse

MODERNE HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN OG SUBLIM ADRESSE

På Faksegade 22 udbydes en attraktiv bylejlighed, der byder på 101 veldisponerede kvadratmeter samt en lang række moderniseringer, som sikrer en komplet indflytningsklar bolig, hvor der er kræset for detaljen.

Indendørs er der højt til loftet overalt, og her er klassiske detaljer såsom stuklofter, fyldningsdøre og dannebrogsvinduer - der sammen med de hvidmalede trægulve sikrer en lys bolig. Et andet plus ved denne lejlighed er den gode planløsning, der giver jer gode indretningsmuligheder. Dertil kommer den store, vestvendte altan, der vender ind mod den rolige fællesgård og er fra 2016.

I lejlighedens centrum ligger en rummelig fordelingsentré, der giver adgang til resten af hjemmet. Mod øst ligger et stort køkken/alrum, og køkkenet er opført i elementer af rustfrit stål med med bl.a. LG vaske/tørremaskine fra 2016, en splinterny opvaskemaskine fra 2018 og et praktisk depot. Alrummet har en helt ideel størrelse med plads til det store selskab, ligesom man kan vælge at indrette alrummet som stue, hvis de to stuer en suite ønskes som værelser. På den måde får man hele tre værelser. Lige nu byder planløsningen på ét soveværelse og to fantastiske stuer en suite med sydvestvendte vinduespartier. Endeligt står badeværelset i tidsløst design med gulvvarme, separat bruseniche og vindue ud mod gården.

Ejendommen er opført i 1881, og den står med et klassisk ydre. Både kælderen og gården er renoveret i 2017, og som beboer får man glæde af en billig internetforbindelse. Til lejligheden får man desuden både kælderrum og loftrum til opbevaring.

Med denne beliggenhed kommer man til at bo midt på Østerbro, hvor alle byens tilbud breder sig for foden af ejendommen. I er blot en kort spadseretur fra indkøb, butikker, restauranter og hyggelige cafeer på bl.a. Nordre Frihavnsgade - som der er vedtaget skal laves til cykelgade - og på Østerbrogade, og man er samtidig kun 300 meter fra Fælledparken og 500 meter fra den hyggelige Bopa Plads. Nærområdet byder også på velrenommerede skoler, daginstitutioner og gymnasier, mens resten af Københavns mange tilbud er en kort cykel-, bus- eller togtur væk - både Trianglen og Østerport St. ligger nemlig kort fra hoveddøren. Samtidig får I i juli glæde af Cityringen med stoppested lige rundt om hjørnet ved Trianglen.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...