Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Skaffervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1436767
  • Lejlighed
  • 53 m2
  • 2
  • 2.195.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

53 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

Her får du en indflytningsklar 2 værelse med altan og flot istandsat køkken og flisebadeværelse fra år 2017.

Lejligheden er indrettet med entré, hvor der er plads til sko og overtøj. Flot nyere køkken med hvide elementer, der flot brydes af træbordpladen og ikke mindst gode hårde hvidevarer. Nydeligt flisebadeværelse hvor pladsen er godt udnyttet med separat bruseniche opdelt med glasvæg. Dejlig lys og rummelig opholdsstue med udgang til skøn altan, hvor du har en fantastisk udsigt over byens tage. Regulært soveværelse med plads til garderobe, hvor du har en fransk altan mod ejendommens hyggelige gårdmiljø. Alt i alt en super gennemført og flot istandsat lejlighed med gode indretningsmuligheder, øverst beliggende i ejendommen med masser af lysindfald.

Beliggenheden er helt i top, centralt i København NV i et eftertragtet kvarter i rolige omgivelser. Nærmiljøet byder på gode transportmuligheder, indkøbsmuligheder med hyggelige specialforretninger, cafeer og spisesteder. Gode faciliteter og skønne grønne områder, hvor du kan nyde de mange timer i det fri. Kort cykelafstand til mange uddannelsesinstitutioner og indre by. På grænsen mellem Nørrebro og Nordvest finder du Nørrebro Station, som indtil 2019 har fungeret som S-togstation, men som nu har fået selskab af en underjordisk metrostation.

Flot velholdt gulstensejendom fra år 1935 og velfungerende ejerforening. Ejendommen har indenfor de senere år gennemført renoveringer som bl.a. omfatter opgange, nye vinduer, nye kloakker, kælder- og facaderenovering. Der ud over fik ejendommen i 2014 ny anlagt gårdmiljø der byder på grønne områder med græsarealer, hyggekroge og en lille legeplads til de små. Til lejligheden er der brugsret til et depotrum.

Ønsker du en fremvisning af ejendommen,

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København NV