Rapportér

Lejlighed til salg, København Nørrebro, Tagensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1170353
  • Lejlighed
  • 67 m2
  • 3
  • 2.498.000 kroner
  • 125.000 Kroner

EJERLEJLIGHED - Indflytningsklar lejlighed med to store altaner

LÆKRE, MODERNE OG INDFLYTNINGSKLARE M2 MED TO STORE, SYDVENDTE ALTANER

På Tagensvej 47 kan vi nu byde indenfor til en fremvisning af denne klassiske bylejlighed, der er flot moderniseret. Her venter en indflytningsklar bolig med eftertragtet adresse på Nørrebro - og som prikken over i'et har man intet mindre end to sydvendte altaner...

Lejligheden er indrettet med lyse trægulve, hvidmalede vægge og moderne interiør. Hoveddøren åbner op til entréen, hvor der er plads til sko og overtøj, og herfra er der adgang til resten af hjemmet. Mod syd ligger boligens to opholdsrum, som består af køkkenalrummet og stuen. Køkkenet er opført i hvide, grebsløse elementer med alle hårde hvidevarer, og der er god plads til spisebord. I åben forbindelse ligger stuen, der er indretningsvenlig. Det er også fra køkkenalrummet og stuen, der er udgang til de to altaner, som virkelig er guld værd. Lejligheden byder derudover på et fint soveværelse samt badeværelset, der er opført i en elegant stil med væghængt toilet og separat bruseniche.

Med adresse på Tagensvej 47 bliver man ét med det pulserende Nørrebroliv. Her står et hav af uddannelsesinstitutioner side om side med nye universitetsnaboer. Fra hoveddøren er der bare 120 meter til Jagtvej med et væld af fristende spisesteder, specialforretninger, grønthandlere og ikke mindst snart den nye metro lige nede ved Runddelen kun 750 meter fra adressen. Byens dejligste, grønne oaser er samtidig lige til at vælge imellem - her er nemlig både kort til Fælledparken samt Assistens Kirkegårds alléer. Du har også altid handlemuligheder lige ved hånden med Netto nede i stueetagen af din ejendom, og derudover kan Indre By nås på ganske kort tid.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København N