Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Bernhard Bangs Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1276646
  • Lejlighed
  • 97 m2
  • 4
  • 4.245.000 kroner
  • 215.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

97 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Lys og flot nyere istandsat 97 kvm. 4-værelses med åben og vid udsigt deroppe fra øverste etage i markant, klassisk og herskabelig ejendom. Ejendommen er beliggende lige op ad og med skøn udsigt ud over villakvarteret omkring Femte Juni Plads med børnevenlige lukkede veje og grønne kroge, og "lige om hjørnet" er Lindevang Metro St., der sikrer let og hurtig adgang til København, og snart også på tværs til Københavns øvrige bydele, samt det øvrige S-togsnet. I nærheden er også Grøndalsparken med nyetableret legeplads og skatepark, der munder ud i hele området omkring Damhussøen og -engen, og naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City er det også. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og i Frederiksberg Centret.

Vejen der er navngivet i 1903, er sjovt nok opkaldt efter Bernhard Bang ..., der som professor havde tilknytning til Landbohøjskolen på Bülowsvej, og kan tilskrives æren for at kvægturberkulosen blev udryddet i Danmark. Ejendommen er opført i tidstypisk murermesterstil efter solide og traditionelle håndværksmæssige metoder. Målet var en kompakt, velproportioneret boligtype, der skulle fremstå med et enkelt og stilfærdigt udtryk -i dette tilfælde dog med en vis grad af herskabelighed, og lige netop sådan fremtræder denne hovedejendom på Bernhard Bangs Alle. Typiske detaljer er sprodsede ruder, stuk, højt til loftet, plankegulve, stuer en suite, og de oprindelige fyldningsdøre og karme. Ejendommen, der tilsammen med de 2 lignende naboejendomme, fremstår ret så iøjenfaldende. Karakteristisk er også murværket, der med dets høje røde murstensfacader, det markante røde tegltag med høj hældning og markante kvistvinduer, og de store hvidmalede og sprodsede ruder, gør ejendommen til lidt af et monument. Ejendommen er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret. Indgangs- og opgangspartiet er ret så repræsentativt og samtidig hyggeligt, og så er her dørtelefon. Ejendommen har fjernvarme og YouSee-kabel-TV, og der er brugsret til cykelskur, tørreloftsrum, og loftsrum, og så er husdyrhold tilladt, dog ikke slanger, edderkopper, eller andre dyr der kan skabe en naturlig utryghed for beboerne. Udlejning er også tilladt, men dog kun i meget begrænset omfang.

Lejligheden indeholder lang, rummelig og lettere møblérbar entré med adgang til alle boligens rum. Dejlig stor og lys spisestue, der alternativt kan benyttes til separat værelse, en suite med stor og eventuel kombineret spise- og opholdsstue - begge rum har flot lysindfald fra de store vinduespartier og åben og vid udsigt ud over villakvarteret. Herudover stort forældresoveværelse med rigelig plads til både stor dobbeltseng, langs skabsvæg og arbejdsbord, godt arbejds-, gæste- eller soveværelse, samt flot nyere badeværelse og ditto køkken. En absolut seværdig, og lige dele herskabelig som hyggelig, bolig med lys, luft og skøn udsigt deroppe fra øverste etage, og så er boligens kvadratmeterne veludnyttede og ruminddelingen er ideel.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...