Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Roskildevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1256520
  • Lejlighed
  • 85 m2
  • 3
  • 2.645.000 kroner
  • 135.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

85 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Stor lys, rummelig og delevenlig 86 kvm.3-værelses i Uppsalahus, et af "venskabshusene", med solrig vestvendt altan, elevator, grønt havemiljø og dejlig roligt beliggende og også godt tilbagetrukket fra Roskildevej. Nær Peter Bangs Vej St., Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej mv.

Anlægget af Roskildevej startede fra Algade i Roskilde i 1770, og skulle afløse den gamle Kongevej og fører helt ind til København. Den endte ved Pile Allé i 1776. Ejendommen Uppsalahus er opført i 1953 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede tilbage i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Ejendommen består af opgangene Camilla Nielsens Vej 1, 3 og 5, Rådmand Steins Allé 1, 3, 5, 7 og 9, samt Roskildevej 96 og 98, og den har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med pæne murstensfacader, hvidrammede termoruder og -altandøre, karakteristiske indbyggede altaner, pæne indgangs- og opgangspartier med dørtelefon, elevator og affaldsskakt. Ejendommen har fjernvarme og der er brugsret til fællesvaskeri, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrumsnr. 128. Endvidere gode parkeringsforhold umiddelbart foran ejendommen på Rådmand Steins Allé, Uppsalanet med TV, telefoni og internet, samt husdyrhold (dog max. én hund eller én kat og max. 30-35 cm) og udlejning tilladt, og så bliver lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer indfriet af sælger.

Lejligheden indeholder stor rummelig og lettere møblérbar entre og mellemgang med indbygget garderobe- og skabsvæg, og giver adgang til alle boligens rum. Pænt køkken, godt børne-, arbejds- eller gæsteværelse, god stor og lys kombineret spise- og opholdsstue med store vinduespartier, flot lysindfald og udgang til den solrige vestvendte altan med kig til havemiljøet, godt stort soveværelse, alternativt endnu en stue, med rigelig plads til både stor dobbeltseng og f.eks. et arbejdsbord, samt badeværelse. En absolut seværdig, ideelt ruminddelt og veludnyttet bolig med elevator og altan.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. Det er ligetil …, DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...