Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Bernhard Bangs Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1250010
  • Lejlighed
  • 88 m2
  • 3
  • 3.795.000 kroner
  • 190.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

88 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Stor rummelig og meget lys 88 kvm. 3-værelses med stor og skøn solrig sydvestvendt glasudestue/altan med glastag og -inddækning med lys, luft og åben vid og flot udsigt der oppe fra øverste etage i den markante og meget karakteristiske ejendom "Dalgasvænge". Her er elevator, P-plads til hver lejlighed, roligt og grønt havemiljø med bænke, borde, solstole, pool og hyggelig nabosnak. Og så er ejendommen beliggende lige op ad og med skøn udsigt ud over villakvarteret omkring Femte Juni Plads, og "lige om hjørnet" er Lindevang Metro St., der sikrer let og hurtig adgang til København, og snart også på tværs til Københavns øvrige bydele, samt det øvrige S-togsnet. I nærheden er også Grøndalsparken, der munder ud i hele området omkring Damhussøen og -engen, og naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City er det også. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og i Frederiksberg Centret.

Vejen der er navngivet i 1903, er sjovt nok opkaldt efter Bernhard Bang ..., der som professor havde tilknytning til Landbohøjskolen på Bülowsvej, og kan tilskrives æren for at kvægturberkulosen blev udryddet i Danmark. Ejendommen Dalgasvænge er opført i 1973 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Ejendommen har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med pæne og enkle facader, stenbelagte gavlmure, termoruder og -altandøre, karakteristiske altanpartier med glasinddækninger, der kan skydes til side, pæne repræsentative indgangs- og opgangspartier med dørtelefon, elevator og affaldsskakt. Ejendommen har fjernvarme, YouSee-kabel-TV, og der er brugsret til fællesvaskeri, cykel- og barnevognsrum, hobbyværksted, bordtennisrum og et minibibliotek, samt svømmebassinet, der er opvarmet og åbent i sommerhalvåret, sauna og badefaciliteter. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt.

Lejligheden indeholder stor og lettere møblérbar entré med adgang til stort garderobeskabsrum med rigelig plads til alle skoene, overtøjet og ens øvrige garderobe. Fra entré'en er der adgang til den dejlige store rummelige og ikke mindst meget lyse kombinerede spise- og opholdsstue med flot lysindfald fra de store vinduespartier, og udgang til den skønne og solrige sydvestvendte altan med åben og vid udsigt. Og også hyggeligt kig ned til ejendommens grønne fællesområder med have, pool mv., ligesom man herfra kan se ejendommens parkeringsplads. Imellem opholdsstuen og tidligere værelse kan skillevæg reetableres, så der herved opstår separat spisestue, eller alternativt arbejds-, gæste- eller soveværelse, og dét med egen udgang til altanen. Endvidere stort soveværelse med rigelige plads til både stor dobbeltseng, skabsvæg, og måske også et arbejds- eller sminkebord, samt stort brusebadeværelse, og ligeså køkken med god spiseplads, hvorfra udsigten ud over villakvarteret omkring Femte Juni Plads, og faktisk helt til Bellahøj, kan nydes.

En absolut seværdig og ideel bolig for især seniorer, der kan tage elevatoren helt øverst op til lejligheden og derfra nyde udsigten, lyset og det hele fra den store og ret så skønne solrige altan, der med dens glastag og - inddækning kan nydes stort set hele året. Boligens kvadratmeterne er veludnyttede, ruminddelingen er ideel, altanen er stor, og så er her masser af lys, luft og ro.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. Det er ligetil …, DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...