Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Duevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1216591
  • Lejlighed
  • 70 m2
  • 3
  • 3.150.000 kroner
  • 160.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

70 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Meget lys og rummelig 3-værelses til istandsættelse med god altan beliggende i det rolige, hyggelige og i dén grad eftertragtede "Fuglebakkekvarter". Lejligheden er rigtig godt og højt beliggende i ejendommen, der er god og åben udsigt, og så er her ingen høje skyggedannende genboer, hvilket sikrer lys, luft og flot sollysindfald fra både øst og vest. Beliggenheden er rigtig god og nær alle de nødvendige faciliteter, og løbeturene kan nydes og/eller overståes i Grøndalsparken og helt ud og rundt om Damhussøen for dem der orker det, eller i naturskønne og levende Frederiksberg Have. "Lige om hjørnet" er Frederiksberg's mange indkøbsmuligheder, pulserende café-liv, Fuglebakken S-togs St., Aksel Møllers Have Metro St. (2019), busforbindelser fra Borups Allé og Godthåbsvej, et væld af uddannelsesinstitutioner og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på cykel heller ikke er langt til Søerne og det øvrige København City.
Ejendommen er opført i 1932 i tidstypisk murermester-stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede tilbage i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Ejendommen har et markant udtryk, den er veldrevet af ejerforeningen, der består af opgangene på Duevej 42-60 og Mariendalsvej 65-67, og også af administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret. Den har flot og nyere rødt tegltag, rød murstensforfacade med karakteristiske karnapper og gul murstensbagfacade med altaner, hvidrammede termoruder og -altandøre, pæne og repræsentative indgangspartier med små grønne og hyggelige forhaver, opgangspartierne er også ret så pæne og har dørtelefon, og det grønne gårdhavemiljø er også fint med græsareal, legeplads, terrasse med grillplads, og cykel- og barnevognsskur, samt parkeringspladser, der kan lejes. Og så har ejendommen fjernvarme og kabel-TV installeret, og der er brugsret til fællesvaskeri, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrum. Endvidere er udlejning og husdyrhold tilladt. Se endvidere ejerforeningens hjemmeside www.Duevej.dk med info om ditten og datten.
Lejligheden indeholder entré med adgang til ældre og udskiftningsværdigt køkken. Badeværelset er ligeledes af ældre dato og trænger også til enten udskiftning, eller kan måske bare nøjes med en renovering. Opholdsstuen er meget lys og her er også rigelig plads til spisebordet. Spisestuen, der har udgang til altanen, kan lægges sammen med køkkenet, så meget stort køkken/alrum opstår, eller også kan den benyttes til seperat soveværelse. Herudover er der et godt og helt seperat soveværelse, og dét med fransk altan med åben udsigt. En absolut seværdig, virkelig veludnyttet og -fordelt bolig, og meget lys er den også med flot syd- og vestsollys, der bader ind af vinduerne, men istandsættes i mere eller mindre grad ..., det skal den.
RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. Det er ligetil …, DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...