Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Borups Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1132910
  • Lejlighed
  • 74 m2
  • 2
  • 2.595.000 kroner
  • 130.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

74 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Stor lys og meget rummelig 74 kvm. 2-værelses med stor solrig altan, egen privat P-plads, elevator og hyggeligt grønt havemiljø. Beliggenheden er bare rigtig god og centralt ligger det også - her er alle de nødvendige faciliteter ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overståes i Grøndalsparken og helt ud og rundt om Damhussøen for dem der orker det, en mulighed er også hele vejen rundt om Søerne, eller i naturskønne og levende Frederiksberg Have. "Lige om hjørnet" er Frederiksberg's mange indkøbsmuligheder, Frederiksberg Centret, Fuglebakken St., pulserende café-liv, flere Metro Stationer, busforbindelser på kryds og tværs, et væld af uddannelsesinstitutioner og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på cykel heller ikke er langt til Søerne og det øvrige København City. Den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen", vil helt sikkert også være godt for krop og sjæl.

Alle’en er navngivet i 1904 efter Ludvig Christian Borup, som København’s Borgerrepræsentation i 1883 udnævnte til finansborgmester, og i 1972 opførtes "Pribo" i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad. Ejendommen består af Priorvej 11 og Borups Alle 113, og har 53 ejerlejligheder og 1 ejerbutik. Den har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med pæne gule murstensfacader, karakteristiske sortrammede vinduer og altandøre, svalegange og store indbyggede altaner, pænt indgangs- og opgangsparti med dørtelefon, elevator og affadsskakt. Ejendommen har fjernvarme, Fibia-grundpakke er inkluderet og tilvalg mulige, og der er brugsret til fællesvaske- og tørrerum og cykel- og barnevognsparkering samt eget kælderrumsnr. 4H. Herudover overdækket cykelparkering i gården, parkeringskælder og parkeringspladser i gården for ejendommens beboere, hvor der til denne lejlighed hører pladsnr. 19, samt dejligt grønt havemiljø med bænke, borde og hyggelig nabosnak. Udlejning er tilladt med bestyrelsens/administrators godkendelse, og husdyrhold er tilladt, dog ikke hund uden tidsbegrænset dispensations-tilladelse.

Lejligheden er beliggende højt oppe i byggeriet, og fra enden af svalegangen, som derved er ens egen, er der adgang til lejligheden, der indeholder rummelig entré med pænt nyere køkken, og herfra adgang til alle boligens øvrige rum. Godt soveværelse med plads til skabsvæg, dobbeltseng og måske også et lille arbejdsbord. Rigtig pænt og faktisk ret så rummeligt nyere brusebadeværelse. Mellemgang med plads til skabsvæg. Stor og meget lys og rummelig kombineret spise- og opholdsstue med med udgang til den store og meget solrige sydvestvendte altan med kig til det hyggelige og grønne havemiljø. En absolut seværdig lejlighed med parketgulve, solrig altan, elevator, og rigtig pænt køkken og badeværelse.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...