Denne annonce er kvalitetsstemplet
Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg C, Frydendalsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1234522
  • Lejlighed
  • 179 m2
  • 5
  • 25.000 Kroner
  • 75.000 Kroner
  • 75.000 Kroner

179 m2 liebhaverlejlighed med beliggenhed i særklasse

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Indretning:
Imponerende smuk lejlighed med en optimal planløsning og en betagende udsigt over villakvarteret på Frederiksberg. Lejligheden er istandsat fra A-Z og med kun de bedste løsninger og materialer. Dog stadig med respekt for ejendommens historie og karakter - herunder kan bl.a. nævnes flotte plankegulve i eg, radiatorskjulere og brede vindueskarme, rene vægge med indfræset el og filt, Vola armaturer, snedkerkøkken med alle hårde hvidevarer og lækkert og eksklusivt badeværelse med gulvvarme og tonet glasvæg i brusenichen. Lejligheden fremstår på alle måder fantastisk flot og indbydende med en stemning og atmosfære, som skal opleves!

Ejendommen:
Smuk klassisk Frederiksberg-ejendom fra 1879 - total istandsat i 2005 - og fremstår utrolig velholdt og præsentabel. Til ejendommen hører en stor flot parklignende have med gamle frugtræer, mv. og lejligheden har brugsret til kælderrum.

Området:
[xxxxx] er en af de absolut mest eftertragtede adresser på Frederiksberg C og med god grund. Her befinder man sig midt i hjertet af byen og med gå-afstand til det dejlige nærmiljø, som indre Frederiksberg C byder på - teatermiljøet på Frederiksberg Alle, det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, de lokale kaffebarer, restauranter og delikatesseforretninger samt Frederiksberg Have og Søndermarken, som præsenterer sig smukt året rundt.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...