Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg, Klik her for at se vejnavnRolfsvej xxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1391992
  • Lejlighed
  • 81 m2
  • 3
  • 11 måneder
  • 1.10.2019
  • 15.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Velholdt lejlighed beliggende centralt på Frederiksberg

Denne skønne og renoveret lejlighed rummer entré, badeværelse, soveværelse, køkken-alrum med stue i forlængelse. Entréen indeholder god plads til over- og skotøj, indbygget skab og adgang til henholdsvis badeværelses- og soveværelsesafdeling, samt adgang til alrummet.
Først på venstre hånd findes lejlighedens rummelige og lyse badeværelse med både vaskesøjle, separat brus og god opbevaringsplads - en ren drøm. I forlængelse heraf finder du soveværelset. Et stort og lyst værelse med plads til både dobbeltseng, arbejdsplads og et stort klædeskab. Tilbage til entréen mødes du med synet af et skønt køkken-alrum, her er plads til at venner og bekendte kan samles i hyggelige omgivelser. Alrummet har nemlig, udover et dejligt lysindfald, et pænt og velholdt køkken i lyse materialer med god skabs- og bordplads, corian bordplade også udgang til foreningens fælles gård, hvor der kan nydes såvel de tidlige morgentimer som de sene aftentimer.
Slutteligt er der fra alrummet adgang til lejlighedens hyggelige lille stue med plads til sofa og tv.

Lejligheden har udover brugsret til et kælderrum på ca. 4 kvm, ydermere adgang til leje af en mindre lejlighed i kælderplanet. Lejligheden er til
beboernes gæster, og kan leje for kr. 150.- pr. nat. En yderst brugbar lejlighed med dobbeltseng, toilet, bad samt opbevaring, og en luksus for forening beboere at kunne tilbyde sine gæster overnatning i egen lejlighed.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...