Rapportér

Lejlighed til salg, Valby, Toftegårds Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1318578
  • Lejlighed
  • 93 m2
  • 3
  • 3.495.000 kroner
  • 175.000 Kroner
  • F

93 m2 lejlighed til salg i 2500 Valby

I hjertet af Valby ligger denne skønne indflytningsklare 3V lejlighed, som nu kan blive jeres nye drømmebolig. Lejligheden er beliggende på 4. sal, øverst oppe i en af byens største ejendomme, hvilket giver et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og en rigtig god udsigt udover det centrale Valby.

Fra opgangen træder man ind i lejlighedens åbne køkken, som indeholder alt i hårde hvidevare bl.a. et nyere amerikansk køleskab. Fra køkkenet er der adgang til resten af lejlighedens rum, som består af; et stort badeværelse med separat bruseniche og 3 ½ værelse - værelserne bliver i dag brugt til stue med både spise- og sofa område, soveværelse hvor der er bygget et mindre værelse til kontor samt et børneværelse hvor fra der er adgang ud til en stor østvendt altan, med udsigt udover den store flotte gård. Stuen og soveværelset er adskilt af nogle flotte franske døre, og i soveværelset er der bygget en reol på den ene væg.

Lejligheden indeholder nogle virkelig unikke og flotte detaljer, bl.a. originale og velholdte plankegulve, store vinduespartier og stuklofter med rosetter.

Lejligheden er en del af ejerforeningen ”Toftegaardene” der består af i alt 220 lejligheder samt et udvalg af butiks- og erhvervslokaler, som er bygget op omkring en stor og hyggelig gård med legeplads og flere græsarealer til at slappe af på. Ejerforeningen har en velfungerende økonomi, hvilket betyder at der er lave fællesudgifter. I foreningen arbejdes der på at udnytte tagetagen til bolig, hvor der til denne lejlighed allerede er indbetalt ca. 30.000 til projektet, som på sigt gør at man til denne lejlighed forhåbentligt kan få 40 ekstra beboelsesm2 og en lejlighed i 2 etager.

Lejligheden ligger helt centralt i Valby, ikke langt fra både Spinderiet og Valby Langgade hvor man kan shoppe, handle og gå på café med vennerne. Er man naturmenneske som elsker at gå ture, så er der kort afstand til både Søndermarken og Frederiksberg Have. Skal man med tog og bus så er denne lejlighed perfekt placeret, da Valby station ligger 5 min. væk, hvor både busser, S-toge og regionale toge afgår fra.

Dette er lejligheden til jer som drømmer om at bo centralt i Valby i en indflytningsklar og lys lejlighed, med en unik udsigt og stor altan - book en fremvisning allerede i dag!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...