Rapportér

Lejlighed til salg, Valby, Søndervangs Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1379306
  • Lejlighed
  • 130 m2
  • 3
  • 4.495.000 kroner
  • 225.000 Kroner
  • G
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

130 m2 Villalejlighed til salg i 2500 Valby

I et roligt og børnevenligt kvarter, tilbagetrukket fra den smukke Søndervangs Allé, ligger denne 1-plans villa.

Huset er beliggende bagerst på den 820 m2 store grund, og er en del af en ideel anpart med huset forrest på grunden.

Huset placering og opdeling af grunden gør, at der til dette hus hører egen indkørsel med plads til egen bil. Man bydes velkommen til huset af en smuk flisebelagt forhave med forskellige stenbede, der indeholder flotte buske og blomster. Fra forhaven er der indgang til huset igennem vindfanget ligesom der er en sti langs huset om til den ugenerte og sydvendte have.

Selve huset består af 130 m2 hvor man først kommer ind i en stor og lys fordelingsentre med plads til sko og overtøj. Fra entreen kan man træde ind i huset store køkken, hvor der er masser af skabs- og bordplads samt plads til spisebordet, hvorfra man kan kigge ud på forhaven. Går man videre ned af gangen finder man huset nuværende 2 værelser, det ene med walk-in closet - begge i god størrelse og med god plads. For enden af gangen til venstre ligger huset store badeværelse, som indeholder bl.a. separat bruseniche og vaskemaskine. Huset helt store hjerterum er den store stue, som sagtens kunne opdeles hvis man ønsker at lave et ekstra værelse - fra stuen er der adgang ud til en dejlig store terrasse hvor noget af den er overdækket. Fra terrassen ligger den dejlige og sydvendte have, hvor ungerne kan rende rundt og lege imens I slapper af på terrassen.

Søndervangs Allé er en rigtig smuk og rolig vej i den nordlige del af folehaven tæt på bl.a. skoler, institutioner, indkøb, natur og Valbys nye boligområde ”Grøntorvet”. Her vil man komme til at bo i et godt og trygt i område med godt nabofællesskab både på den ideelle anpart, men også i grundejerforeningen.

Så hvis I er på udkig efter en bolig med masser af plads til børnefamilien, så er denne bolig helt klart en I skal tage ud at se.

Sælger står klar til at byde jer indenfor, så book en personlig fremvisning allerede i dag!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...