Rapportér

Lejlighed til salg, Valby, Mølle Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1284539
  • Lejlighed
  • 74 m2
  • 3
  • 2.950.000 kroner
  • 150.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

74 m2 lejlighed til salg i 2500 Valby

Velkommen indenfor i Mølle Allé 8, 3 th - en lys, indflytningsklar og delevenlig 3-værelses lejlighed centralt i Valby, beliggende på 3. sal, i en klassisk og velholdt herskabsejendom fra 1900, hvilket giver et unikt og fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier.

Lejligheden indeholder: 2 stuer en-suite i en god størrelse, med adskilles af en flot dobbeltdør og udsigt til den hyggelige og flotte Mølle Allé. Et stort soveværelse med et stort klædeskab og udsigt til ejendommens hyggelige gårdmiljø, som står overfor en større renovering betalt af Københavns kommune. Et lyst køkken med nyere hårde hvidevare (Køle/fryseskab, komfur og opvaskemaskine) Derudover en fordelingsentre med plads overtøjet, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum samt et badeværelse.

Lejligheden giver en unik mulighed for enten, at benyttet lejligheden som en delelejlighed for 2 unge studerende, der kan have deres eget værelse og samtidig have et fællesrum eller til børnefamilien med 1 barn - og hvis man blot ønsker en tvstue og spisestue så kan man også det.

Lejligheden og ejendommen generelt indeholder nogle virkelig unikke og flotte detaljer, bl.a. originale og velholdte plankegulve, store vinduespartier og stuklofter med rosetter.

Mølle Allé ligger i hjertet af Valby, ikke langt fra både Spinderiet og Valby Langgade hvor shopping, indkøb og café hygge med vennerne foregår. Er man naturmenneske som elsker at gå ture, så er der kort afstand til både Søndermarken & Frederiksberg Have. Skal man med offentlig transport så er denne lejlighed perfekt placeret, da Valby station ligger 5 min. væk, hvor både busser, S-toge og regionale toge afgår fra.

Her vil man blive en del af en mindre og veldreven ejerforening der består af 10 lejligheder, hvor der er lave fællesudgifter og et hyggeligt og lukket gårdmiljø med både bænke, grill og plads til at børnene kan lege.
Til lejligheden er der brugsret til eget stort loftsrum, fælles vaskekælder med nyere vaskemaskiner og tørretumler, tørrerum og cykelkælder.

Dette er en lejlighed som egner sig perfekt til både singlen, parret, delelejlighed og forældrekøb til den studerende, da den har en centralt placering og lave månedlige udgifter - kom og oplev lejligheden allerede i dag.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...