Rapportér

Lejlighed til salg, Valby, Erik Ballings Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1321372
  • Lejlighed
  • 82 m2
  • 3
  • 4.195.000 kroner
  • 210.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

82 m2 lejlighed til salg i 2500 Valby

Denne lyse og indflytningsklare 3V lejlighed, er beliggende på 1. sal i ejendommen og har en god udsigt til den flotte Storbyhave, der i dag består af hyggelige bakkede græsarealer med bænke, buske og træer samt trampoliner hvor områdets børn kan hygge sig.

Lejligheden består af; en entre hvor der er plads til sko overtøj, her fra er der adgang til ejendommens første værelse, som har en god størrelse med plads til både dobbelt seng og klædeskab. Derudover er der fra entreen adgang til lejlighedens badeværelse, som indeholder separat bruseniche og vaskesøjle. Fra entreen træder man ind i det store køkken alrum, hvor sælger har væltet en væg og sat nyt lyst køkken ind. I køkken alrummet er der plads til både spisebord og sofaarrangement, og her fra er der adgang til lejligheden store sydvendte altan der vender ud mod ejendommens hyggelige og rolige gård. Fra alrummet er der adgang til lejligheden sidste værelse, som også er i god størrelse med plads til både seng og skab, og med udsigt ud til gården.

Ejendommen er beliggende på den rolige Erik Ballings Vej, der tidligere hed Gadekærvej som var opkaldt efter det gamle gadekær i Valby. Ejerforeningen ønskede at få skiftet vejnavnet, af flere årsager og valget faldt på Erik Balling som man gerne ville hylde for sit arbejde på Nordisk Film, der ligger lige rundt om hjørnet. Erik Ballings Vej ligger midt i Valby og er en mindre parallelvej til den hyggelig Valby Langgade.

Ejendommen er bygget i 2003 og består af 3 opgange med i alt 18 lejligheder, der fremstår velholdte og flotte med sin varme gulve farve. Ejerforeningen har en velfungerende økonomi og godt naboskab - ud over den hyggelige fælles gård med bænke og grille, er der brugsret til kælderrum, cykelkælder, elevator samt parkeringsplads.

Med denne centrale placering, vil I komme til at bo i gå afstand til shopping, indkøb, flere caféer og flot natur. Derudover er der kun 5 min. gang til Valby st. hvorfra både busser, S-toge og regionale toge afgår.

Dette er lejligheden til jer som drømmer om at bo centralt i Valby, i en indflytningsklar og lys lejlighed og er velegnet både til den unge familie eller seniorparret der ønsker at finde en bolig, de kan bo i de næste mange år, uden at skulle tænke på vedligeholdelse.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...