Rapportér

Lejlighed til salg, Valby, Bramslykkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1235829
  • Lejlighed
  • 60 m2
  • 3
  • 2.099.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • D

60 m2 lejlighed til salg i 2500 Valby

Her er en delevenlig og indflytningsklar 3V lejlighed, til dig/jer der er på boligjagt og gerne vil bo tæt på natur og dagligdagens nødvendigheder.

Dette er et rigtig godt bud på en førstegangs lejlighed - den nuværende indretning giver bl.a. mulighed for et børneværelse til det unge par som har et barn eller overvejer at få det, en forældrekøbslejlighed til 2 studerende, eller noget helt tredje.

Lejligheden består i dag af fordelingsentré med plads til sko og overtøj, hvorfra der er adgang til; badeværelset med separat bruseniche, et lyst køkken med både vaskemaskine og opvaskemaskine, det ene af 2 soveværelser med god plads til både seng, skab og skrivebord samt stuen som er lys og rummelig. Fra stuen er der adgang ind til lejlighedens andet soveværelse, hvor der ligeledes er god plads til både seng, skab og skrivebord. Stuen, køkkenet og badeværelset vender mod syd der giver et godt lysindfald i lejligheden fra de store vinduespartier. Derudover byder lejligheden på originale plankegulve, dybe vindueskarme og flotte lyse lofter.

Lejligheden ligger i stueplan i en velholdt rødstens ejendom fra 1931, med en god placering i Valby tæt på skøn natur (bl.a. Damhussøen & Vigerslevparken), offentlig transport både bus og S-tog (bl.a. Ålholm st. & Peter Bangs Vej st.) samt flere dagligvarebutikker der ligger inden for 100-200 meter. Der er heller ikke langt til både Valby Langgades hyggelige cafeér og shoppingmuligheder i både Spinderiet, Kronen og Frederiksberg centret. Derudover ligger lejligheden tæt på diverse uddannelsesinstitutioner bl.a. CBS.

Til ejendommen hører en hyggelig og lukket gård med grønne arealer, legeplads og bænke hvor man kan hygge sig med de gode naboer. Derudover er der gode parkeringsforhold som ligger uden for P-zonen og derfor gratis parkering samt cykelparkering. Til lejligheden hører der et loftrum samt brugsret til vaskekælder og tørrerum.

Alt i alt en rigtig god lejlighed med mange muligheder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...