Rapportér

Lejlighed til salg, København Vesterbro, Vester Søgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1268514
  • Lejlighed
  • 85 m2
  • 2
  • 4.195.000 kroner
  • 210.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

85 m2 lejlighed til salg i 1601 København V

Stor lys og rummelig 85 kvm. skøn udsigtsbolig med solrig vestvendt altan i markante, ikoniske og fredede Vestersøhus. Centralt beliggende er den, og så alligevel overraskende roligt dér på den rolige og i dén grad eftertragtede del af Vester Søgade. Og så er der fra altanen en fuldstændig fantastisk og betagende udsigt over Søerne og Frederiksberg's hustage. "Lige om hjørnet" er Vesterport St., Forum Metro St., og hele det øvrige København centrum. Og så er alle de nødvendige faciliteter også ret så tæt på. Løbeturene kan nydes og/eller overstås omkring de ikoniske Søerne, og for de friske, altså lidt længere væk, i naturskønne Søndermarken og Frederiksberg Have, levende Kongens Have eller en tur helt ud og omkring Christianshavn's Vold. Fra Forum Metro St. komme man let til og fra byen, Lufthavnen i Kastrup, og snart også til og fra Københavns øvrige bydele. Der er heller ikke langt til gode indkøbsmuligheder, et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på f.eks. Gammel Kongevej og så naturligvis i hele det øvrige København centrum. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt til Københavns centrum, som bokstaveligt talt ligger "lige om hjørnet" - f.eks. en 5-minutters gåtur til hyggelige Ørstedsparken eller Tivoli's hovedindgang. Apropos sport ..., så vil den friske luft på den sene gåtur hjem fra "byen", teateret eller biografen helt sikkert også gøre godt for både krop og sjæl.

Vester Søgade blev navngivet 1917, og ordet Vester i navnet skal ses som en parallel til Vester Farimagsgade og Vester Voldgade. Gaden ligger i forlængelse af Nørre Søgade og Øster Søgade, og tilsammen med Vester Søgade er de tre gader under et kendt som Søgaderne. Vester Søgade er den yngste af de tre, idet den først kom til i forbindelse med at Sankt Jørgens Sø blev opgivet som vandreservoir. Ejendommen Vestersøhus er tegnet af Kay Fisker og C. F. Møller og opført i 1938 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede tilbage i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Vestersøhus betragtes som et af dansk funktionalismes væsentligste værker, og byggeriet blev stildannende og prægede en række bygninger i den efterfølgende periode. Altanen var en af 1930'ernes største boligforbedringer, og i Vestersøhus når den optimerede sammenfletning af karnapper og altaner et arkitektonisk højdepunkt. Facaden domineres af lodrette og vandrette linjer og af solbelyste og skyggelagte partier, og indgangspartierne er trukket tilbage fra gadelinjen og fremstår som slanke lodrette partier. Ejendommen er opført med brug af gode materialer, der sikrer gode lydforhold, den har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med murstensfacader, karakteristiske altan- og vinduespartier, flotte indgangs- og opgangspartier med dørtelefon og elevator. Ejendommen har fjernvarme og der er brugsret til fællesvaskerier, tørrerum og cykel- og barnevognsrum samt kælderrum. Udover parkeringsmulighed på Vester Søgade foran ejendommen, er der også mulighed for leje af parkeringsplads. Her er YouSee-kabel-TV, og så er udlejning tilladt, men ikke husdyr. Og så er lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer indfriet af sælger.

Boligen indeholder god rummelig og lettere møblérbar entré med indbygget garderobeskab, og har adgang til alle lejlighedens rum. Dejlig stor, meget rummelig og i dén grad lys kombineret spise- og opholdsstue med stort karnap-vinduesparti, flot lysindfald, skøn udsigt og udgang til stor og solrig vestvendt altan med sol fra middagstid til solnedgang. Altanen er trukket lidt ind i bygningen og danner derfor læ, således at den kan bruges allerede fra det tidlige forår og helt frem til det sene efterår. Oprindeligt godt stort værelse, pt. opdelt i 2 rum, og herfra ligeledes udgang til den skønne og solrige altan. Herudover pænt badeværelse og ditto køkken med mindre spiseplads. En absolut seværdig, arkitektonisk spændende og i det hele taget skøn bolig med stor altan, fantastisk udsigt, elevator, fælles tagterresse og det hele ..., og dét ret så roligt beliggende og højt hævet over Søerne, og så alligevel med hele det øvrige København centrum "lige om hjørnet".

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...