Rapportér

Lejlighed til salg, København Vesterbro, Sommerstedgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1247901
  • Lejlighed
  • 60 m2
  • 2
  • 2.695.000 kroner
  • 135.000 Kroner
  • D

60 m2 lejlighed til salg i 1718 København V

2V i en lidt større version (60 kvm) end de fleste på Vesterbro. Flot og klassisk ejendom, perfekt beliggende i rolig brostensbelagt sidegade til Sønder Boulevard, få minutters gang fra Istedgade, Halmtorvet og Kødbyens mange spisesteder, caféer, barer og kulturliv. Du er tæt på grønne oaser og rekreative områder som Sønder Boulevard, Skydebanehaven, Litauens Plads og Enghaveparken, som er ved at blive gennemgribende moderniseret (genåbner i efteråret 2019), ligesom du er få minutter fra bus og S-tog ved Dybbølsbro samt den kommende metrostation ved Enghave Plads.

Lejligheden har klassiske kvaliteter som pæne trægulve, højt til loftet, smuk stuk og brændeovn. Entré med god plads og fine detaljer. Badeværelse med smagfulde fliser, håndklædevarmer og separat bruseplads, så du ikke skal stå oven i vasken og pjaske. Stort soveværelse/kontor med en meget speciel og original skabsvæg, som bidrager til lejlighedens rustikke atmosfære. Stue/alrum i åben forbindelse med hyggeligt og velholdt køkken i landlig stil.

Så hvis du ønsker en lejlighed med særpræg, albuerum og allerbedste beliggenhed på Vesterbro, er her et usædvanlig godt bud. Forældrekøb er også en mulighed.

Til lejligheden hører et kælderrum. Lige ude på bagtrappen er der adgang til et mindre pulterrum, som deles med nabolejligheden. Ejendommen er løbende vedligeholdt (fx nyt tag i 2011), og i den lille forening er der styr på finanserne. Meget lave fællesudgifter (kun cirka 1.000 kr./md). Billigt og hurtigt internet fra Fiberby. Lille gård med bænke. Fælles vaskerum i stueetagen med vaskemaskine og tørretumbler.

Sælger fremviser selv lejligheden, da han kender den bedst og kan fortælle, hvorfor han har været så glad for at bo her.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...