Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Lyneborggade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1204294
  • Lejlighed
  • 94 m2
  • 3
  • 3.895.000 kroner
  • 195.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

94 m2 lejlighed til salg i 2300 København S

Flot og indbydende lejlighed med lækre og moderne detaljer beliggende i nyopført ejendom fra 2006, i et fredeligt område med udsigt til grønne arealer. Lejlighedens placering i hjørnet af ejendommen gør, at der ikke forefindes direkte naboer - kun træer og have. Ejendommen har elevator, store altaner, skønt have miljø med høje træer, fælles tagterrasse, gode parkeringsmuligheder og mulighed for leje af egen p-plads.
Ejendommen er yderst centralt beliggende lige ved Holmbladsgade med hyggelige cafeer og butiksmiljø, tæt på indkøbsmuligheder, svømmehal og skoler - 10 min. cykeltur fra Kgs. Nytorv og få minutters gang fra Amager Strandpark og Metro.
Denne store og lyse 3 værelses lejlighed fremstår rummelig og med masser af naturligt lys i alle rum. Indretning er udnyttet optimalt med mange gode detaljer som bl.a. sydvendt altan med udgang fra stuen.
Sælger har tilføjet lejligheden et nyt lækkert luksuskøkken fra Vordingbog i mørk træfiner, med skuffer og låger med skjulte greb. Køkkenet står stilrent med skabsvæg og køkkenø som anvendes til spise/hyggeområde. I forlængelse af køkkenet er der en stor stue med masser af naturligt lysindfald fra både den franske altan mod øst og den store altan mod syd. De to øvrige værelser er rummelige med gode indretningsmuligheder, indbyggede skabe og fransk altan til gårdhaven.
Badeværelse er velindrettet med væghængt toilet, opmuret bruseniche og loft med indbygningsspots. Badeværelset er endvidere udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighedens gulve er trægulve med gulvvarme overalt. Der er telefon- og tv stik i alle rum, samt indlagt kabel-tv og med mulighed for bredbånd. Endvidere er der fjernvarme, dørtelefon og affaldsskakt.

Tilhørende lejligheden er et stort depot rum i kælderen (9m2), hvilket giver masser af plads til opbevaring.

Denne lejlighed er eksklusiv og det rette valg, hvis du ønsker at bo centralt - tæt på det pulserende storbyliv, tæt på nærområdets caféer, offentlig transport og indkøbsmuligheder, men alligevel tilbagetrukket i et roligt område med kort afstand til strand og grønne områder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...