Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Engvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1386164
  • Lejlighed
  • 120 m2
  • 5
  • 4.295.000 kroner
  • 215.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

120 m2 Villalejlighed til salg i 2300 København S

Charmerende villalejlighed i ældre murermestervilla med tegltag. Boligen ligger i det meget eftertragtede Italiensvejskvarter 5 mins gang fra Amager Strandpark med kilometervis af den fineste sandstrand og masser af fantastiske aktiviteter til familien. Metro lige rundt hjørnet hvor både city og lufthavnen kan nås på ganske få minutter. Meget børnevenligt område og Skolen Ved Sundet og institutioner ligger på samme vej som villalejl. Området byder også på flere større dagligvarebutikker, fitnessmuligheder og hyggelige restauranter og cafeer.

Lejligheden er i god stand renoveret i 2018 med respekt for mange af de originale detaljer. Bl.a. med ny lækker tagterrasse på ca 12 kvm med fantastisk udsigt mod både Sverige og over byens smukke tage og spir. 2. salen er i samme forbindelse fuldstændig istandsat/nyindrettet med 2 gode værelser. Renovering omfatter også nyt køkken/alrum.

Villalejligheden er beliggende på 1. og 2. sal. med ca. 120 bruttokvm fordelt på 83 kvm på 1. sal og ca. 37 kvm på 2. sal som ikke er godkendt til beboelse.

Nyt køkken med hvide højglans elementer, køkken-ø med flot marmorbordplade, massiv bordplade i akryl omkring vask og skiferbordplade til afsætning af varme gryder omkring komfuret. Alle hårde hvidevarer er købt i 2018, inklusiv vaskemaskine som også er i køkkenet. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestue med trappe til 2. sal. Badeværelse med lyse fliser og bruseafsnit. Stor og lys stue med karnap hvor der er udgang til mindre altan med skøn fri udsigt over villakvarteret. Fra stuen via fløjdøre er der adgang til stort soveværelse med brændeovn.
2. sal (ej godkendt til beboelse) med repos og 2 store værelser. Det ene værelse har skøn udsigt mod Øresund og udgang til den fantastiske tagterrasse med plads til hygge/loungeområde og bord med plads til ca 4-6 personer.

Ejendommen bliver opvarmet med fjernvarme. Haven er opdelt med ca halvdelen til hver lejlighed. Denne lejlighed har adgang til eget skønt og solrigt havestykke mod øst/syd med frugttræer. Derudover stor garage som i dag bliver brugt til at tørre tøj med bla tøretumbler, opbevaring af cykler, haveredskaber og mindre brændeskur. Kælder tilhører stuelejligheden.

Køber er bekendt med, at ejendommen er en ideel anpart med fordeling 50/50. Sælger indbetaler til fælleskonto hver mdr. til dækning af forsikring, ejdskat herunder renovation mm, grundejerforening, vand og varme.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Pernille Ulrich Holmsted varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf. xxx. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...