Rapportér

Lejlighed til salg, København S, Edvard Thomsens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1295949
  • Lejlighed
  • 117 m2
  • 4
  • 3.595.000 kroner
  • 180.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Boligmatch
Rasmus Kirkeby
tlf: 61555954
rasmus@boligmatch.dk

EJERLEJLIGHED - Indflytningsklar og rummelig 4 værelses lejlighed

INDFLYTNINGSKLAR 4V'ER MED ØRESTADS BEDSTE BELIGGENHED

Tag med til Edvard Thomsens Vej 67, en eftertragtet adresse i Ørestad, der formår at forene det bedste fra to verdener: byliv og natur.

Lejligheden ligger i stueplan lige ved Byparken, der udfolder sig som jeres store "baghave" med flere uderum, rutche-ø, beachvolly-ø og rekreative områder, som indbyder til hygge og sjov for både børn og voksne. Ligeledes ligger Fælleden i kort gåafstand herfra og skaber et stort og grønt frirum med velanlagte stisystemer, et rigt dyreliv og sjældne plantearter, der altid er et besøg værd. Når de daglige indkøb skal klares, så ligger Fields få minutters gang herfra og tilbyder en stor Bilka, et utal af spændende butikker og spisesteder, Fitness World og en tilhørende biograf. Børnefamilien kan glæde sig over, at her både er skole og gymnasium inden for få minutters cykelafstand. Ja, Ørestad har det hele, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så tager metroen jer direkte ind til hovedstadens midte på et øjeblik.

Lejligheden ligger i en flot ejendom fra 2007, perfekt placeret i stueetagen med direkte udsigt over Byparken. Lejligheden er ideel for det pladskrævende par eller familien, der her får tre potentielle soveværelser at finde sig til rette på. I hjertet af boligen ligger et stort og åbent køkken-alrum i forbindelse til den lysfyldte stue og udgør et skønt levemiljø. Køkkenet opfylder alle tidens trends med hvide elementer og lækre træbordplader. Der er mange gode opbevaringsløsninger, velplacerede spots og alle hårde hvidevarer.

Side om side med køkkenet ligger et rummeligt badeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche, der ligeledes fremtræder pænt og moderne. Lejligheden afsluttes med en dejlig altan, som tilgås fra stuen og skaber et skønt uderum. Her bliver det ikke svært at finde sig til rette.

Velkommen hjem!

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...