Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Teglbrændervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1199359
  • Lejlighed
  • 36 m2
  • 1
  • 1.395.000 kroner
  • 70.000 Kroner
  • D

36 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

I det mere og mere eftertragtede Kbh NV kan du nu få en fuldstændig indflytningsklar lejlighed. Sælger har selv boet her i 35 år, og han har tydeligvis passet godt på den. De oprindelige stikkontakter ser nærmest nye ud, men ellers er der et nyt IKEA-køkken med hvide elementer. Her er rigelig med albuerum og her er også plads til at sidde nogle stykker og spise. Badeværelset er et stort ord, men det blev renoveret og fremstår i dag som et enkelt, fint og meget anvendeligt toilet med fint brusearrangement.
Entreen er ligeledes lys og også her føler du at der er plads og luft til at få overtåjet af og komme videre ind i den store stue, hvor der er et smart "indhak" der er perfekt til sovesofaen. Gulvene er nylagte og er specielt lyddæmpende og i en meget høj kvalitet, som er nemme at holde. Væggene har lige fået nyt filt og alt fremstår i bedst muligstand. Fra stuen er også udgang til den østvendte altan, hvorfra du har en fremragende udsigt.
Ejendommen her ligger med stor afstand til hinanden og de helt åbne, grønne arealer giver virkelig en god og "fri" fornemmelse. Herudover er selve ejendommen i fin stand, og der er lige blevet skiftet vinduer/altandøre, facader med videre indenfor de seneste år, så det hele fremstår i meget flot stand.

Da sælger, som tidligere nævnt, har boet der i 35 år, tænker vi at han også er den bedste til at vise lejligheden frem.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...