Rapportér

Lejlighed til salg, København NV, Svanevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380778
  • Lejlighed
  • 52 m2
  • 2
  • 2.095.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • D

52 m2 lejlighed til salg i 2400 København NV

Her får en indflytningsklar 2 værelses med ikke mindre end to dejlige altaner!

Lejligheden er indrettet med fordelingsentré hvor der er plads til sko og overtøj. Flot nyt køkken i charmerende stil med lysegrå elementer, vitrineskabe, god skabs- og bordplads og gode hårde hvidevarer. I køkkenet er der ekstra isoleret ved ydervæg og der er gulvvarme i køkkenet og entréen. Nydeligt badeværelse med bruseplads, terrazzogulv og lyse klinker på væggene. Dejlig lys og rummelig opholdsstue med udgang altan. Regulært soveværelse med plads til garderobe, hvor du ligeledes har udgang til skøn altan. Alt i alt en dejlig lejlighed med gode indretningsmuligheder, øverst beliggende i ejendommen med masser af lysindfald og perfekt som delelejlighed!

Beliggenheden er helt i top, centralt i København NV i det eftertragtet fuglekvarter med rolige omgivelser. Nærmiljøet byder på gode transportmuligheder, indkøbsmuligheder med hyggelige specialforretninger, cafeer og spisesteder. Gode faciliteter og skønne grønne områder, hvor du kan nyde de mange timer i det fri. Kort cykelafstand til mange uddannelsesinstitutioner og indre by. På grænsen mellem Nørrebro og Nordvest finder du Nørrebro Station, som indtil 2019 har fungeret som S-togstation, men som nu har fået selskab af en underjordisk metrostation.

Nydelig gulstensejendom og veldrevet ejerforeningen. Til lejligheden er der brugsret til et loftrum, og du kan benytte ejendommens hyggelige gårdmiljø.

Ønsker du en fremvisning af lejligheden,

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...