Rapportér

Lejlighed til salg, København Nørrebro, Dagmarsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1282664
  • Lejlighed
  • 59 m2
  • 2
  • 2.245.000 kroner
  • 115.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

59 m2 lejlighed til salg i 2200 København N

Dagmarsgade er en attraktiv og stille beliggende gader, kun 2 minutter fra Stefansgadekvt med cafeer, restauranter og butikker. Her er Banana Park lige ved, og kort og godt er det en fantastisk beliggenhed hvis du vil bo hvor det sker, men stadigvæk sætter pris på at sidde på den store altan og nyde den frie udsigt i ro.

Lejligheden er på 59 kvm og ligger i Tophouse. som er velkendt ejendom med 179 lejligheder og nogle fantastiske fællesfaciliteter. Her er bla. swimmingpool, sauna, tennisbane. Her er fitnessrum, parkeringskælder (sjældent på Nørrebro!) og et værksted man frit kan benytte.

Der er flere forskellige typer lejligheder i ejendommen, så selvom to har samme kvm-tal, kan der være væsentlig forskel på hvordan de er indrettet og ikke mindt, hvordan de ligger.

Denne her ligger øverst oppe, og er den model med den ekstra brede altan, og den ligger sydvendt, og har ingen generende naboer overfor, så udsigten er helt "fri" (Igen ikke normalt på Nørrebro)

Her er stort karbadeværelse med vaskemaskine. Parketgulvene er slebet og lakeret mathvide for godt tre år siden, og her er et nydeligt, grebsfrit, IKEA-køkken med hvidlakerede låger (og opvaskemaskine!) Køkkenet er åbent til stuen og her er så opført skillevægge så her også er et fint soveværelse. Så hvis du kan lide en lejlighed der ligger stille, med et flot lysindfald og en indretning uden spildplads, så er deen her måske noget for dig.

Selve ejendommen har iøvrigt rigtig godt styr på driften og de nyrenoverede faldstammer er betalt:

Sælger fremviser selv lejligheden, da de bedre selv kan fortælle dig hvorfor de er så glade for at bo der, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...