Rapportér

Lejlighed til salg, København K, Hindegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1199368
  • Lejlighed
  • 114 m2
  • 4
  • 5.995.000 kroner
  • 300.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

114 m2 lejlighed til salg i 1303 København K

Bedre beliggenhed findes næsten ikke på skøn lille sidegade til Store Kongensgade ligger denne lejlighed med højt til loftet og meget smukke stuklofter og med helt fantastisk fælles tagterrasse med udsigt til Marmorkirken. Lejligheden er beliggende i et af de mest eksklusive kvarterer i det centrale København. Inden for få minutters gang har du alt hvad hjertet kan begære. Dette være sig alt fra stilfulde caféer og restauranter, high-end butikker til skønne vin-og delikatesseforretninger og tæt på den kommende metrostation. Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget, Kongens Have og Amalienborg, kan alt sammen nås inden for få min.

Flot ældre ejendom med et præsentabelt indgangsparti og trappeopgang. Lejligheden er beliggende på 3. sal og har en rigtig god planløsning. Entre/fordelingsentre med garderobe, der giver adgang til lejlighedens 3 stuer, den ene af stuerne er oplagt til at anvende som soveværelse. Stuerne er smukke med højt til loftet, meget betagende stuk, plankegulve og klassiske fløjdøre. Spisestuen er med høje paneler og en anden af stuerne har karnap. Fra spisestuen er der via gang adgang til soveværelse, stort og skønt badeværelse med både badekar og gulvvarme, og i lejlighedens fjerne hjørne er der stort køkken med masser af skabsplads og lille spiseplads. Herfra har du udgang til bagtrappen, som fører op til den dejlige tagterrasse, hvorfra du har kig så langt øjet rækker. Lejligheden har også mulighed for at genetablere gæstetoilet rummet er idag indrettet til vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

En lejlighed som bør opleves.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...