Rapportér

Lejlighed til salg, København K, Fredericiagade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1307724
  • Lejlighed
  • 120 m2
  • 3
  • 5.695.000 kroner
  • 285.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Unik Bolig
Pernille Winther
tlf: 31702788
info@unikbolig.dk
Hjemmeside

120 m2 lejlighed til salg i 1310 København K

Kvarteret: Tæt på Amalienborg, centralt placeret i Frederiksstaden, og nær Marmorkirken, hvor Metrostationen åbner snart - ligger denne skønne lejlighed alligevel roligt og tilbagetrukket midt i byens centrum. Alt er i gåafstand; lige fra skønne cafeer og restauranter fra alverdens køkkener, butikker for en hver samt både Kastellet og Kongens Have lige rundt om hjørnet, hvis man vil have græs under fødderne.

Ejendommen: Er opført i 1963 og ombygget i 1979. Til lejligheden hører cykelkælder og depotrum. Foreningen er veldrevet og har en sund økonomi.

Lejligheden: Den fine lejlighed har en imødekommende entre med indbygget garderobe. Herfra kommer man til lejlighedens hjerte som rummer skønt hvidt, funktionelt køkken med kogeø og lille siddeplads, stor spiseafdeling med plads til langbord og stue med bio pejs og plads til den store sofagruppe. Ovenlysvinduer giver ekstra lys til dette skønne rum. Her er ligeledes mulighed for at åbne dobbeltdørene ud til lejlighedens store altan som både rummer plads til lounge møbler samt en spiseplads. En lille møblérbar mellemgang, giver adgang til lejlighedens store hyggelige soveværelse med fransk balkon samt et ekstra soveværelse med ovenlys. Fra mellemgangen er der ligeledes er udgang til altanen. Lejlighedens rummelige brusebadeværelse er hvidt og tidsløst og har vaskesøjle.
De smukke mørkbejsede gulve er gennemgående og er med til at sætte et eksklusivt præg på lejligheden.

Denne delevenlige lejlighed beliggende i den eftertragtede Frederiksstad, er absolut et besøg værd.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...