Rapportér

Lejlighed til salg, København K, Dronningens Tværgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1310156
  • Lejlighed
  • 218 m2
  • 5
  • 12.500.000 kroner
  • 624.999 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Unik Bolig
Pernille Winther
tlf: 31702788
info@unikbolig.dk
Hjemmeside

218 m2 lejlighed til salg i 1302 København K

Kvarteret: Centralt beliggende ejendom midt i det smukke København fordelt på 163 kvadratmeter bolig og 55 kvadratmeter erhverv. Udsigt over Kongens Have og Rosenborg, gåafstand til Kongens Nytorv og det Kgl. Teater. Tæt på skønne cafeer, restauranter og specialforretninger for en hver smag.

Ejendommen: Ejendommen er særdeles smuk og præsentabel, den er opført i 1806-1807. Den er beliggende i det eksklusive og rolige kvarter omkring Kongens Have. Ejendommen har gennem tiden huset forfattere, musikere samt skuespillere. I dag er der også en god stemning i ejendommen og den drives med godt naboskab og en sund økonomi.

Lejligheden: Sælger af lejligheden, der er en af landets førende arkitekter, har ombygget boligen til et moderne forløb af spændende rum i balancen mellem boligens elegant klassiske charme og en modernistisk stramhed. De smukke egetræs gulv i sildebens og planker er gennemgående i boligen.
Trappeopgangen der fører op til lejligheden er gennemført klassisk i sort-hvid, bred, funktionel og herskabelig. Bag den sorte dør er den møblerbare entre. Herfra er der adgang til fint værelse/kontor samt et gæstetoilet med mulighed for at udvidelse til et brusebadeværelse. Man drages videre ind i lejligheden af lyset til boligens skønne køkken som er et originalt Electrolux-industrikøkken fra 1969. Sælger har valgt at givet dette originale køkken grafitalmaling således, det får et råt udtryk. I forlængelse af køkken en suite er den store lyse stue som ligeledes vender mod gaden, herfra er der adgang til en skøn solrig altan med udsigt til Kongens Have og Rosenborg samt Odd-Fellow Palæet. Den rummelige spisestue har fritliggende bjælker og åbent til kip. Soveværelset er en arkitektonisk perle. Her er alle møbler bygget og designet af sælger. Herfra er der adgang til lejligheden store skønne luksus badeværelse med badekar

På lejlighedens 1 sal er det 55 m2 store atelier fuldt af lys fra de mange vinduer som har udsigt over alle byens tage, tårne og spir.

Dette er en lejlighed i særklasse som sjældent udbydes.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København K