Rapportér

Lejlighed til salg, København K, Adelgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1367272
  • Lejlighed
  • 81 m2
  • 4.650.000 kroner
  • 234.999 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Stor lys 3 værelse lejlighed med elevator

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere denne sjælden udbudte lejlighed øverst oppe med åben udsigt til blå himmel og grønt til begge sider. Fra lejligheden er der blandt andet et vidunderligt kig til Kongens Have mod vest, samt udsigt til Kay Fiskers grønne have og Marmorkirkens gyldne kuppel mod øst.
Lejligheden er beliggende på 5. sal, med elevator i veldrevet ejerforening og er den bedst beliggende lejlighed i hele ejendommen. Lejligheden er skærmet af fra byens larm og har en stille beliggenhed, med flot frodig forhave og parkeringsgård med bænke og grønt bagtil.
Denne store skønne og funktionelle 81m2 lejlighed har en rigtig god planløsning fordelt med en stor rummelig entre/fordelingsgang med indbygget garderobe, flot nyt køkken med spiseplads, funktionelt lyst karbadeværelse, 2 lyse værelser, samt en stor lys stue med fransk altan med kig til Kongens have og byens tage. ejligheden har egetræsparketgulv i hele lejligheden undtagen køkkenet, hvor der er lagt et lyst praktisk gulv.
I ejendommen er der dørtelefon, affaldsskakt, elevator, fællesvaskeri, tørrerum, strygerum, cykelkælder, gårdmiljø, brugsret til loftrum, samt kabel-tv og fjernvarme. Ejendommen er endvidere istandsat med blandt andet nyere vinduer og altandør.
Lejligheden er centralt beliggende med kun få minutter til Kongens Have, og kun kort afstand til både Botanisk Have, Øster Anlæg, Kastellet og Nyboder, samt indtil flere indkøbsmuligheder i de nærliggende gader. Det københavnske byliv med caféer, restauranter og butikker ligger ligeledes lige om hjørnet.
Gode offentlige transportmuligheder med bus til blandt andet Kongens Nytorv, Metroen, Nyhavn og Østerport station, hvilket forbedres yderligere med den kommende metrostation ved Marmorkirken.
Et husdyr, samt udlejning er tilladt med bestyrelsens godkendelse.
Mulighed for at leje parkeringsplads i gården eller i den underjordiske parkeringsgarage.
En bolig som absolut bør ses og opleves!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...