Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, P. Andersens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1238994
  • Lejlighed
  • 93 m2
  • 3
  • 3.995.000 kroner
  • 200.000 Kroner
  • D

93 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Gennemført flot nyistandsat 93 kvm. stor lys og rummelig 3-værelses med stor altan og et væld af lækre istandsættelses-løsninger. Centralt er den beliggende i den flotte og nyere renoverede hovedejendom "Solbjerghus" lige ved Fasanvej Metro St., og "lige om hjørnet" er alle de nødvendige faciliteter. Gå- og løbeturene kan nydes og/eller overstås i levende Frederiksberg Have og naturskønne Søndermarken, eller måske ind ad Gammel Kongevej og rundt om Søerne. Fasanvej Metro St. ligger lige ude for døren, hvorfra man let kommer til og fra byen, og også Lufthavnen i Kastrup, og fra næste år også til og fra Københavns øvrige bydele med Metro Cityringen. Og tæt på Frederiksberg's mange indkøbsmuligheder er det også - Føtex er lige på den anden side af Nordre Fasanvej, og kun 5 minutters gang er der til Frederiksberg Centret. I området er også et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt til og fra Københavns centrum.

Vejen blev navngivet i 1889, og sjovt nok er den opkaldt efter P. Andersen ..., som var maskinfabrikant og manden bag Frederiksberg's første vandværk. I 1877 byggede han et vandværk med vandtårn, som i 1897 blev overtaget af kommunen. Tårnet, "Andersens Vandtårn", blev taget ud af drift i 1948 og fredet i 1991 på grund af dets arkitektoniske kvaliteter. Ejendommen er opført lige efter århundredeskiftet i 1901 i tidstypisk stil med tofarvet pudsede facader med herskabsdannende gesimser, afsatser, tagudhæng mv., mørkrammede dannebrogs-termovinduer, og karakteristisk københavner-tag. Tag, altaner, vinduer og altandøre er nyere, og facaderne er ligeledes nyere renoverede, og samtlige udgifter der har været i den forbindelse er indfriet, således at køber ikke overtager andel af fællesgæld eller lignende. Ejendommen består af opgangene Nordre Fasanvej 28 og P. Andersens Vej 1, og har et markant udtryk. Den er veldrevet af ejerforening, bestyrelse og administrator, og fremstår ikke bare meget vel- og vedligeholdt, men faktisk ret så nyere renoveret. Her er dørtelefon, fjernvarme og YouSee-kabel-TV installeret, og så er der brugsret til eget kælderrum. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt.

Lejlighedens tidligere entré, køkken og kammer er lagt sammen, og danner tilsammen et dejligt velkomstareal med indbyggede skabe, bænk og plads til skoene, samt lækkert nyt køkken i åben forbindelse med spiseplads - et opholdsrum, der typisk vil danne rammen om samværet, og herfra adgang til lækkert brusebadeværelse. Boligens 3 en suite-rum følger hele ejendommens hjørne rundt, og har højt til loftet, stukkanter og store vinduespartier med flot lysindfald. Det midterste rum er spise- og/eller opholdsstuen, hvorfra der er udgang til den store nye altan. På hver side af dette midter-rum, er der 2 store værelser, og derfor er den også dele-ideel, eller alternativt et værelse og en opholdsstue. En virkelig centralt og godt beliggende, gennemgribende flot nyistandsat, meget veludnyttet og skøn lys bolig - lige til at flytte ind i.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...