Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Nordre Fasanvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1280126
  • Lejlighed
  • 48 m2
  • 2
  • 2.195.000 kroner
  • 110.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

48 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Højt hævet, overraskende rummelig og meget lys 2-værelses med flot lysindfald, luft og åben udsigt til både gaden og gården, i meget vel- og vedligeholdt hovedejendom med hyggeligt havemiljø, og så er den helt igennem ideel til den enlige, parret eller som delelejlighed, og dermed også et helt oplagt forældrekøb. Da lejligheden er beliggende helt oppe på 4. sal, er her forbavsende lidt støj fra Nordre Fasanvej, og så er det tæt på Fuglebakken St., hvilket sikrer let og hurtig adgang til hele S-togsnettet, og fra Fasanvej Metro St., og snart også fra Aksel Møllers Have Metro St. på tværs af København's øvrige bydele. I nærheden er også Grøndalsparken, der munder ud i hele området omkring Damhussøen og -engen, og naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City er det også. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og i Frederiksberg Centret.

Ejendommen er opført lige før årundredeskiftet i 1897 i tidstypisk og lettere herskabelig stil, og har et markant udtryk. Den fremstår meget vel- og vedligeholdt, og er løbende renoveret, således at den i dag fremstår ret så flot og nyere renoveret, og dét i den oprindelige stil. Karakteristisk "københavner-tag", delvis pudsede- og gule murstensfacader med herskabsdannende gesimser, afsatser, tagudhæng og dekorationer, hvidrammede termoruder, og pænt indgangs- og opgangsparti med dørtelefonanlæg. Ejendommen er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og består af opgangene i nr. 112, 114, 116 og 118 med i alt 44 ejerlejligheder. Ejendommen har fjernvarme og kabel-TV installeret, og så er her brugsret til cykelskur, cykelkælder og eget kælderrum. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt. Det grønne gårdhavemiljø er ret så indbydende med dets græsarealer, bænke, borde og nabosnak, og bliver også flittigt brugt af ejendommens beboere. Og så bliver lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer indfriet af sælger i forbindelse med salget.

Fra opgangen er der adgang til lejlighedens entré, hvorfra man kan komme til alle boligens rum. Pænt toiletrum og nyere køkken med indbygget bruseniche. Dejlig rummelig og meget lys kombineret spise- og opholdsstue med flot lysindfald og ingen umiddelbar genbo-ejendom. Soveværelse med plads til både stor dobbeltseng, skabe, og også et arbejdsbord. En absolut seværdig og ideel bolig for den enlige, parret, eller som delelejlighed, og dermed også et helt oplagt forældrekøb, med stukkanter, paneler, plankegulve, fyldningsdøre, og glatspatlede og filtbeklædte vægge, nyere el-installationer og -kontakter.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. Det er ligetil …, DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...