Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Howitzvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1226078
  • Lejlighed
  • 88 m2
  • 3
  • 4.595.000 kroner
  • 230.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

88 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Skøn og luftig 3-værelses 88 kvm. bolig helt inde i gavlen længst væk fra vejen i den eftertragtede og både centralt og samtidig meget roligt og tilbagetrukket beliggende ejendom "Howitzterrassen" med ret så stor solrig vestvendt altan med kig til Smallegade-indgangen til Frederiksberg Have, egen privat P-plads i den aflåste parkeringskælder, og egen for- og indgangsaltan dér for enden af svalegangen helt uden andre forbipasserende, og elevator er der naturligvis også. ”Lige om hjørnet” er alle de nødvendige faciliteter. Gå- og løbeturene kan nydes og/eller overstås i levende Frederiksberg Have og naturskønne Søndermarken, eller måske ind ad Gammel Kongevej og rundt om Søerne. Frederiksberg Metro Station, hvorfra man let kommer til og fra byen, og også Lufthavnen i Kastrup, og fra næste år også til og fra Københavns øvrige bydele med Metro Cityringen. Og tæt på Frederiksbergs mange indkøbsmuligheder er det også. bl.a. kun 2 minutters gang til Frederiksberg Centret. I området er også et væld af uddannelsesinstitutioner, pulserende café-liv, og et mekka af spændende forretninger og lækre specialbutikker på Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Godthåbsvej mv. Og nær daginstitutioner, skoler, og sports- og fritidsaktiviteter er det også, ligesom der på gåben eller cykel heller ikke er langt Københavns centrum.

Vejen blev anlagt i 1755 og hed oprindelig "Vejen til Numrene", og senere Lampevej, men skiftede i 1905 navn til Howitzvej opkaldt efter Frantz Howitz, der grundlagde gynækologien i Danmark. Den går fra Falkoner Allé til Nordre Fasanvej parallelt med Smallegade. Ejendommen "Howitzterrassen" er opført i 1977 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og stadig gør det. Ejendommen består af 29 ejerlejligheder og har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt med pæne røde murstensgavle, karakteristiske altanpartier, termovinduer og -døre, pænt indgangs- og opgangspartier med dørtelefon og elevator. I ejendommens parkeringskælder hører der til lejligheden en P-plads, faktisk en ret så stor en af slagsen, så der er ud over plads til bilen også plads til motorcykel mv. Et hyggeligt gårdhavemiljø med bænke, borde, grill og nabohygge er her også. Ejendommen har fjernvarme og YouSee installeret, og der er brugsret til eget kælderrumsnr. 20, fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt. Herudover kan oplyses at lejlighedens andel af fælleslån til bl.a. nyt tag, faldstammer mv. indfries af sælger i forbindelse med salget.

Lejligheden er beliggende i den tilbagetrukne ende af ejendommen for enden af svalegangen, og dermed ugeneret midt i hele karetens gårdhavemiljøer. Svalegangen foran lejligheden kommer således til at fungere som ens egen altan, og dét helt uden forbipasserende. Her er plads til bord og stole hvorfra morgen- og formiddagssolen kan nydes, og så er der herfra adgang til lejlighedens kombinerede entré og køkken/alrum, som naturligt danner samlingspunktet i boligen. Herfra er der adgang til pænt og rummeligt brusebadeværelse, dejligt stort soveværelse med plads til både stor dobbeltseng, lang skabsvæg og et arbejdsbord. Endvidere adgang til boligens pt. meget store kombinerede spise- og opholdsstue, der alternativt kan vægopdeles til mindre men stadig kombineret spise- og opholdsstue samt et godt stort soveværelse. Her er store vinduespartier og flot lysindfald samt udgang til boligens skønne solrige og vestvendte altan, hvor der er åben udsigt, endda også kig til Smallegade-indgangen til Frederiksberg Have, og plads til både spisende gæste og solstole. Og når man bliver træt af at dyrke solen, så kan markisen rulles ud. En virkelig godt og eftertragtet beliggende, veludnyttet og skøn bolig med moderne faciliteter såsom meget stor altaner, egen P-plads i parkeringskælderen, elevator mv., og så er den dejligt tilbagetrukket beliggende, dér inde midt i gårdhavemiljøet, væk fra storbyens liv og larm .., og så alligevel nær lige netop dét, som man jo typisk ikke kan undvære.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...