Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, Fuglebakkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1347669
  • Lejlighed
  • 62 m2
  • 2
  • 2.350.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • C

62 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Stor lys og rummelig 62 kvm. 2-værelses med stor solrig vestvendt glasinddækket udestue/altan med åben og vid udsigt oppe fra den måske bedste beliggenhed i ejendommen på øverste etage i gavlen, og egen for- og indgangsaltan for enden af svalegangen helt uden andre forbipasserende, og så er der elevator og parkering. Ejendommen er roligt og tilbagetrukket beliggende for enden af lukkede Fuglebakkevej, og nær Fuglebakken St., hvilket sikrer let og hurtig adgang til København og det øvrige S-togsnet, og snart også med Metro på tværs af København's øvrige bydele. I nærheden er også Grøndalsparken, der munder ud i hele området omkring Damhussøen og -engen, og naturskønne Søndermarken og levende Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City er det også. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og i Frederiksberg Centret.

Vejen er navngivet i 1902 og opkaldt efter området og gården der oprindeligt lå placeret dér. Ejendommen er opført i 1970 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad. Ejendommen har et markant udtryk, og funktionaliteten, brugbarheden og indretningen af ejendommen og lejlighederne har klart været i højsædet, og ikke så meget æstetikken. Men til gengæld er her altaner i en sjælden set størrelse, elevator og privat parkering for ejendommens beboere. Ejendommen er veldrevet af ejerforening, bestyrelse, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med pæne facader, hvidrammede termoruder og -altandøre, karakteristiske og glas-sektions-inddækkede altaner, der kan åbnes / skydes til side, pænt indgangs- og opgangspartier med dørtelefon, elevator og affaldsskakt. Ejendommen har fjernvarme og der er brugsret til fællesvaskeri, cykelkælder og eget kælderrum. Endvidere YouSee-kabel-TV, fibernet, husdyrhold tilladt med bestyrelsens tilladelse, ligesom udlejning er tilladt, og lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer bliver indfriet af sælger.

Lejligheden er beliggende i den tilbagetrukne ende af ejendommen for enden af svalegangen, og dermed kommer svalegangen foran lejligheden således til at fungere som ens egen altan, og dét helt uden forbipasserende. Her er plads til bord og stole hvorfra morgen-, formiddags- og middagssolen kan nydes, og så er der herfra adgang til lejlighedens rummelige og lettere møblérbare entré med garderobeplads og adgang til samtlige boligens rum. Fra entré'en er der adgang til det åbne og flotte nyere køkken og i direkte forbindelse hermed den dejlige store rummelige og ikke mindst meget lyse kombinerede spise- og opholdsstue med flot lysindfald fra de store væg-til-væg- og gulv-til-loft-vinduespartier. Og herfra udgang til den 15 kvm. store, skønne og solrige vestvendte glasudestue/altan med åben og vid udsigt. Endvidere soveværelse med rigelige plads til både stor dobbeltseng, skabe, og også et arbejdsbord, samt ret så charmerende brusebadeværelse ligeledes med plads til det hele. En absolut seværdig og ideel bolig for mange forskellige aldersgrupper - ligefra forældrekøbet til ældre seniorer, der kan tage elevatoren op til øverste etage og derfra nyde lyset, solen og udsigten der oppe fra den store og ret så skønne solrige altan, der med dens glasinddækning kan nydes stort set hele året.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. Det er ligetil …, DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...