Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, C. F. Richs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1253398
  • Lejlighed
  • 108 m2
  • 5
  • 4.195.000 kroner
  • 210.000 Kroner
  • D

108 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Meget lys rummelig og veludnyttet 108 kvm. 5-værelses med stor solrig sydvestvendt altan med middags-, eftermiddags- og aftensol, og åben, vid og grøn udsigt til Grøndalsparken i markante og karakteristiske "Ringparken". Den er hyggeligt og godt tilbagetrukket beliggende fra C. F. Richs Vej, og nær Flintholm S-togs- og Metro-station, samt Grøndalsparken, der munder ud i området omkring Damhussøen og -engen, og levende Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter, og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og også på Vanløse's livlige Jernbane Allé med caféer, S-togs- og Metro St. og indkøbscenteret Kronen.

Vejen er, sjovt nok, opkaldt efter C. F. Rich ..., Caspar Frederik Rich var dansk fabrikant og stiftede kaffesurrogatfabrikken C. F. Rich & Sønner i 1834, og det var sønnen Adolph Rich der anlagde vejen i 1902. Richshuset på Rådhuspladsen i København er også opkaldt efter ham. Ejendommen Ringparken er opført i 1936 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Ejendommen har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med tag med hældning, pæne pudsede og sandfarvede facader, hvidrammede termoruder og -altandøre, karakteristiske altanpartier, og pæne indgangs- og opgangspartier. Ejendommen har fjernvarme, fibernetværk (TV-grundpakke og internetadgang), og der er brugsret til fællesvaskeri, tørrerum, hobbyrum, bordtennisrum, og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrum. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt, og lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer er indfriet af sælger.

Lejligheden indeholder entré med plads til sko- og overtøjet, og herfra adgang til godt værelse, og boligens dejlige lyse alrum - en spisestue i åben forbindelse med køkkenet, hvilket skaber en fornemmelse af lys, lyft og masser af albuerum, og herfra er der udgang til den solrige sydvestvendte altan med naturskøn udsigt ud over Grøndalsparken, der har direkte forbindelse med området omkring hele Damhussøen. En suite med alrummet er hyggelig og rummelig opholdsstue. Endvidere mellemgang med adgang til yderligere et godt værelse, badeværelse, og så et stort værelse med rigelig plads til både stor dobbeltseng, lang skabsvæg og et arbejdsbord. En absolut seværdig, ideelt ruminddelt, og meget veludnyttet bolig med masser af flot lysindfald, og dejlig stor solrig udsigtsaltan.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...