Rapportér

Lejlighed til salg, Frederiksberg, C. F. Richs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1233927
  • Lejlighed
  • 67 m2
  • 2
  • 2.395.000 kroner
  • 120.000 Kroner
  • D

67 m2 lejlighed til salg i 2000 Frederiksberg

Stor lys og meget rummelig 67 kvm. 2-værelses med stor solrig sydvestvendt altan med middags-, eftermiddags- og aftensol, og åben, vid og grøn udsigt direkte til Grøndalsparken der oppe fra den måske bedste beliggenhed i markante og karakteristiske "Ringparken" på øverste etage i yderste gavl. Den er hyggeligt og godt tilbagetrukket beliggende fra C. F. Richs Vej. Nær Flintholm S-togs- og Metro-station, samt Grøndalsparken, der munder ud i området omkring Damhussøen og -engen, og Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City. Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej, og også på Vanløse's livlige Jernbane Allé med caféer, S-togs- og Metro St. og indkøbscenteret Kronen.

Vejen er, sjovt nok, opkaldt efter C. F. Rich ..., Caspar Frederik Rich var dansk fabrikant og stiftede kaffesurrogatfabrikken C. F. Rich & Sønner i 1834, og det var sønnen Adolph Rich der anlagde vejen i 1902. Richshuset på Rådhuspladsen i København er også opkaldt efter ham. Ejendommen Ringparken er opført i 1936 i tidstypisk stil inspireret af funktionalismens enkle udtryk og fokus på lys og høj udnyttelsesgrad - en tendens der startede i 1930'erne og prægede byggestilen langt op i tiden, og gør det stadig. Forkortelsen funkis (fra svensk) opstod omkring tiden for Stockholmsudstillingen i 1930, der for alvor introducerede modernismen og heraf funktionalismen. Ejendommen har et markant udtryk, er veldrevet af ejerforening, administrator, vicevært mv., og fremstår meget vel- og vedligeholdt og løbende renoveret med tag med hældning, pæne pudsede og sandfarvede facader, hvidrammede termoruder og -altandøre, karakteristiske altanpartier, og pæne indgangs- og opgangspartier. Ejendommen har fjernvarme, fibernetværk (TV-grundpakke og internetadgang), og der er brugsret til fællesvaskeri, tørrerum, hobbyrum, bordtennisrum, og cykel- og barnevognsrum samt eget kælderrum. Endvidere er husdyrhold og udlejning tilladt, og lejlighedens andel af fælleslån for tidligere gennemførte renoveringer indfries af sælger i forbindelse med salg.

Lejligheden indeholder entré med plads til sko- og overtøjet, og herfra adgang til alle boligens rum, hvilket gør den ideel til dele-bolig, delvis udlejning eller lignende. Dejlig lys og meget rummelig kombineret spise- og opholdsstue med udgang til den solrige sydvestvendte altan med naturskøn udsigt ud over Grøndalsparken, der har direkte forbindelse med området omkring hele Damhussøen. Stort kombineret sove- og arbejdsværelse, hvor der er rigelig plads til både stor dobbeltseng, lang skabsvæg og et arbejdsbord. Herudover adgang til pænt og nyere køkken og ditto brusebadeværelse. En absolut seværdig og ideelt ruminddelt bolig med et virkelig veludnyttet boligareal, masser af flot lysindfald, og dejlig stor solrig udsigtsaltan.

RobinHus er ikke bare en anden mægler - det er en anden måde. Vi sælger din bolig, og du sælger dit hjem - ingen kender det bedre end dig, og det er derfor helt naturligt at du viser frem, og vi klare alt andet. DU ÅBNER DØREN - VI LUKKER SALGET. Bestil en vurdering på 40400144.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...