Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Boliger til leje i Ørestad


Areal Månedlig leje Salgspris
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Lejlighed i Ørestad

104 m2 lejlighed til leje i 2301 Ørestad

104 m2 15.167 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Lejlighed i Ørestad

115 m2 lejlighed til leje i 2301 Ørestad

115 m2 17.900 kr. Ikke til salg

Ørestaden ligger på Vestamager og er de sidste 5-10 år blevet mere velkendt. Bydelen byder på mange moderne nybyggerier, som både er til beboelse og kulturoplevelser. Kommer du til Ørestaden ser du en klar forskel på traditionel københavnsk arkitektur og den moderne arkitektur, som vel at mærke bærer præg af københavnske træk. Kendetegnet ved Ørestaden er de fremtids- og sci-fi lignende designs for både boliger, grønne områder og offentlig transport (navnlig metroen). De fleste hæfter sig oftest ved Field's, Skandinaviens største shopping center, som ligger lige ved Ørestad Station. Ligeledes ligger mange store virksomheder og hoteller placeret i Ørestaden. 
For de arkitekturinteresserede, eller dem som blot nyder synet af nymoderne byggerier, er nogle af de mest nævneværdige bygninger VM-bjerget, 8Tallet, Royal Arena og Bella Sky. Man kan desuden komme naturen ved på Amager Fælled.

Transportmulighederne er mange med både metro, busser og lufthavnen. 

oerestad

Ørestad er privilegeret med Skandinaviens største shopping center Field’s

Se boligsøgere i Ørestad ›

Find lejebolig i Ørestad: Du kan se stort set alle lejeboliger - ledige lejligheder og huse til leje - i Ørestad på denne liste. Med en bolig i Ørestad er du placeret i en bydel under rivende udvikling. Ørestad byder på imponerende arkitektur og har nem tilgang til indre by via metro.