Andelsboliger til salg i Vanløse

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i følgende postnumre: Vanløse .
Specificer søgning
Tilføj flere byer
KØB/LEJE
STØRRELSE
m2
-
m2
Vælg boligtype
Max leje
kr.
Lejeperiode
Max salgspris
kr.
Byttebolig
Vis på kort
Andelsboliger til salg i Vanløse

Andelsbolig på Vanløse allé, Vanløse

58 m2 andelsbolig til salg i 2720 Vanløse
  • 1.018.847 kr.
  • 58 m2
Andelsboliger til salg i Vanløse

Andelsbolig på Vanløse Alle, Vanløse

112 m2 andelsbolig til salg i 2720 Vanløse
  • 1.972.000 kr.
  • 112 m2
vanloese

Find ledige andelsboliger i Vanløse. Søger du andelsbolig i Vanløse, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vanløse end andelsboliger, så brug søgefunktionen i venstre side.

Vanløse ligger vest for København centrum og er en del af Københavns Kommune. Bydelen grænser op til Frederiksberg, så du forbliver tæt på byen. Vanløse har flere gode busforbindelser og metrostationer. Vanløse er et smukt område, beriget med Damhussøen, som skiller Vanløse og Rødovre ad. Damhussøen, og den dertilhørende Damhuseng er et friskt pust i Vanløse, da den ligger åbent og centralt.Få overblik over boliger til salg i Vanløse. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Vanløse på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information.

Vanløse ligger vest for København centrum og er en del af Københavns Kommune. Bydelen grænser op til Frederiksberg, så du forbliver tæt på byen. Vanløse har flere gode busforbindelser og metrostationer. Vanløse er et smukt område, beriget med Damhussøen, som skiller Vanløse og Rødovre ad. Damhussøen, og den dertilhørende Damhuseng er et friskt pust i Vanløse, da den ligger åbent og centralt.

Vanløse ligger vest for København centrum og er med sine kun 6,7 km2 en af Københavns mindste bydele. Man skal dog ikke lade sig påvirke af dette, da den lille bydel er både huser unge, ældre, familier, natursteder og den store Damhussø. Ydermere er der et aktivt restaurantliv og shoppemuligheder. Vanløse grænser op til Frederiksberg, Rødovre og Brønshøj. Der kører både busser, S-toge og metro til og fra Vanløse. 

På blandt andet Vanløse Torv og Ålekistevej ligger der mange butikker, caféer og restauranter. Desuden er et indkøbscenter på vej. 
Af grønne områder har man Damhussøen, Damhusengen og Grøndalsparken tæt ved sig. Mange mennesker dyrker sport her og så er det også et typisk område, som børneinstitutioner tager til.