Andelsboliger til salg i Valby

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i følgende postnumre: Valby .
Specificer søgning
Tilføj flere byer
KØB/LEJE
STØRRELSE
m2
-
m2
Vælg boligtype
Max leje
kr.
Lejeperiode
Max salgspris
kr.
Byttebolig
Vis på kort
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Andelsbolig på Ålholm Vej, Valby

Pæn. Nyt køkken og badeværelse.: Delevenlig. God forening. Tæt på S-tog og bus.
  • Ikke angivet
  • 62 m2
Billede af: Andelsbolig i Valby - Vigerslev Allé til salg

Andelsbolig på Vigerslev Allé, Valby

70 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby: Velkommen indenfor i denne flotte, lys og totalrenoverede 2 værelses andelslejlighed. Andelen ligger på [xxxxx] , i en sund og veldreven andelsforening. L...
  • 1.850.543 kr.
  • 70 m2
Andelsboliger til salg i Valby

Andelsbolig på Valby Langgade, Valby

100 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby
  • 820.000 kr.
  • 100 m2
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Andelsbolig på grønttorvet, Valby

75 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby
  • 1.500.000 kr.
  • 75 m2
valby

Find ledige andelsboliger i Valby. Søger du andelsbolig i Valby, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Valby end andelsboliger, så brug søgefunktionen i venstre side. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken.  Få overblik over boliger til salg i Valby. Du kan se stort set alle lejligheder, huse og andelsboliger til salg i Valby på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken. 

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.