Rapportér

Andelsbolig til salg, København K, Danneskiold-Samsøes Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364666
  • Andelsbolig
  • 104 m2
  • 3.795.000 kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

104 m2 andelsbolig til salg i 1434 København K

Pragtfuld, yderst centralt beliggende 3-v andelslejlighed på Holmen.

Blot 5 minutters gang fra Nyhavn, Christianshavn, Operaen mv. Hele området emmer af liv, kultur og gastronomi for enhver smag. Tæt på byens pulserende liv men alligevel i rolige omgivelser.

Fra lejlighedens store lyse stue/spisekøkken er der både mod syd og vest en skøn udsigt til Københavns Havn og kanaler. På den vestvendte altan kan eftermiddags/aftensolen nydes. Fra de to værelser mod øst er der udsigt til grønne arealer. I lejligheden er der desuden en entre samt et brusebadeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Ejendommen har elevator, og der er mulighed for leje af parkeringsplads i den tilhørende parkeringskælder. Der er brugsret til et kælderrum.

Andelsforeningen er utroligt veldrevet og har en rigtig god økonomi. I 2019 er det således vedtaget, at der ikke skal betales boligafgift i december, en praksis man vil forsætte i kommende år, hvis der ikke dukker uforudsete udgifter op. Som andelshaver har man adgang til en række faciliteter bl.a. i form af et gæstehus med festrum, gæsteværelser, værksted og vaskerum. Her er et fantastisk godt socialliv med bl.a. madklubber, petanqueklub og et bådlaug, hvor man som medlem kan låne kajakker og få adgang til at leje en bådplads... Læs mindre...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...