Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C, Lykkeholms Allé

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1389302
  • Andelsbolig
  • 90 m2
  • 3
  • 2.974.031 kroner
  • 6.048 kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

90 m2 andelsbolig til salg i 1902 Frederiksberg C

Unik mulighed for at bo på en hyggelig, grøn og tryg villavej midt i byen.

Boligen:
Smuk og charmerende herskabslejlighed med skæve vinkler, højt til loftet, stuk og smukke, lyse plankegulve. Lejligheden ligger på 3. sal med et godt lysindfald. Her er en lille entre, moderniseret badeværelse, moderniseret spisekøkken med rustik murstensvæg, tre store værelser, som pt. er indrettet som soveværelse og to stuer. Fra den ene stue er der gennemgang til spisekøkkenet. Der er mulighed for etablere et stort køkken alrum ved at inddrage den ene stue. De to bagerste rum har direkte udsigt til himmel og træer. Der hører et kælderrum på omkring 12 kvm til lejligheden. Endvidere bliver der snart etableret altan med udgang fra køkkenet.

Andelsforeningen:
Veldrevet forening bestående af 12 lejligheder med søde naboer. Ejendommen er indenfor de sidste år mere eller mindre gennemrenoveret; rør, faldstammer, kælder, facade, tag, vinduer og en flot anlagt gård. Det er desuden vedtaget, at altaner skal opsættes. Andelsforening har en god, stabil økonomi, og der er hensat et større beløb til fremtidige tiltag. Forældrekøb er tilladt. Omkostningerne til altaner afholdes af andelsforeningen, som ejer altanerne/udgang til gård.

Ejendommen:
Ejendommen ligger tilbagetrukket med en dejlig gård og gode muligheder for at finde en stille krog til hygge og grillaftener. For børnene er der god plads til at cykle rundt, lege i sandkassen, tegne med kridt eller boldspil.

Beliggenhed:
Beliggende i smukke og rolige omgivelser i det eftertragtede Frederiksberg C. Tæt på centrum og med alt indenfor rækkevidde. 10-15 min. på gåben til Frederiksberg Have, søerne, Rådhuspladsen, Tivoli, Strøget, Vesterbro og Nørrebro. På cykel er hele København tæt på, og lige udenfor døren er der offentlig transport og Gammel Kongevejs caféliv, et hav af indkøbsmuligheder og spændende specialbutikker.
Frederiksberg er en ressourcestærk kommune, hvor kommunen stiller gode betingelser til rådighed for både børn og voksne, bl.a. gode institutioner og skoler, god service og mange kulturelle tilbud. Her er pænt og roligt med meget beplantning, smukke parker og alle faciliteter man kunne ønske sig indenfor gåafstand.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...